یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
امروز نصبش کردم ، فرق زیادی نداره ، وایبر ، واتس آپ ... همه شبیه هم هستن
در این مورد هم گول همچین حرفایی رو نخور ، تا اطلاعات لایک های فیسبوکتون رو دارن ، اگه یه روز حساس بشن همه رو پرینت میکنن میذارن جلوتون
کلا با نت نمیشه یکم حرف زد ... جای این حرف ها توی تاکسی ، صف نانوایی ، شب نشینی های خانوادگی هستش ....
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
کجایی تو ستاره سهیل؟
اصلا اعتمادی ندارم به این برنامه ها ، میدونم چقدر راحت قابل رد یابی هستن ، چن تن از دوستانم در انزلی سر شاهین و انتشار آهنگاش در مجازی و این حرفا بازخواست شدن و کلا میدونم ...
البته ما که حرف خاصی نمیزنیم ...
این برنامه هم که میگن سکرت چت داره که ردیابی نشه اتفاقا از نظر من اینو چو انداختن که اونایی که میخوان حرفای خاصی رو یواشکی بزنن خیلی راحت تر تحت نظر باشن ، از نظرم این خودش دام هستش ...
اصولا عادت دارم به حرفای مردم و هر چی که میگن توجه نکنم و به حرفی که میزنن شک کنم و دو دو تا چهار تا کنم ببینم در عقل میگنجه گفتشون یا نه ....
من فقط موندم اینایی که رفتن زیر پست آلبوم یگانه این همه تشکر کردن و در وصف حال این اثر چه قصیده ها که سراییدن و نسراییدن و این حرفا؛ واقعا همین آلبوم رو میگن یا داستان چیز دیگه ای هست و قراره آلبوم اصلی فردا یا چن روز دیگه بیاد این سرکاری بود ، یا شایدم کلا دوربین مخفی بوده و ما الان باید بخندیم و دستامونو به نشانه اسکل شدن تکون بدیم ...
پ.ن خدایی عجب تحلیلی زدم واسه آلبوم خداییش این تحلیلم حقش نیس بره تو سایت موسیقی ما چاپ بشه؟
نه وژدانی حقم نیست؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
صابر همیشه حق با شماست
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 119 مهمان ها)