نوشته اصلی توسط rebasss اسم عروست شعله نباشه صلوااات ولی دهن شیخ سرویس عجب مساوی به موقعی گفت والا من هنوزم یه چیزی رو باز میکنم چندتا چیز از توش اضافه میارم پیچ که خوبه خدا به داد بچه م برسه لوسا كجاش مساوي بود من يه كلمه آهنگها رو جا انداختم فقط
mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط Peyman یه کامنت زیر ابی توی فیسبوک گذاشتم ، 500 تا لایک خورده ، نوشته هام توی صفحه ی خودم + لاین + اینجا کلا نصف اینم لایک نمیخوره ، اصن ازین به بعد میرم اونجا فعالیت میکنم
ازدواج همجنسگرایان در ایران آزاد شد
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
fullman, iwarjo, mahdiyar_paydar, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pirana, rebasss, sam763, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m درستش کردم .... شما دیگه چرا ؟؟؟ از شما بیشتر توقع میرفت
mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy, tandis_m
یادم افتاد یه ماه دیگه ماه رمضونه، تشنهام شد
mdm123, mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow آره دیگه نوشته اصلی توسط MrCrow چهار سال قرمه سبزی نخوردم دیگه مزه اش از یادم رفته چراااااااااا؟ يعني تو چهار ساله خونه كسي هم نرفتي؟
نوشته اصلی توسط pirana هیچ خوراکی را یارای رقابت با قورمه سبزی نیست منم الان دارم گرم میکنم... فریز شده نوش جونت عزيزم
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خدا در عرض پنج روز ایشون رو خلق کردند و در عرض یک روز زمین رو...جای سوره ی طناز تو قرآن خالیه
mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy, sam763, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman درستش کردم .... شما دیگه چرا ؟؟؟ از شما بیشتر توقع میرفت
نوشته اصلی توسط Peyman خدا در عرض پنج روز ایشون رو خلق کردند و در عرض یک روز زمین رو...جای سوره ی طناز تو قرآن خالیه شما دوتا امشب چتون شده ؟؟ چرا این عکس هارو میزارید ؟ فکر نمی کنید یه جوون 22 ساله اینجا نشسته
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
mojtaba00222, Peyman, pirana, rebasss, rr.braveboy
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن