بازمم یه پست عاشقونه تو بشو یاس سفیده لـــــحظه های بیقـــــرارم... قـــــول میدم کـــــونت نزارم خارشوو گاییدم چرا اینجوری شد باااز
ﯾﻪ ﺿﺮﺏ ﺍﻟﻤﺜﻞ ﻫﺴﺖ ﻣﯿﮕﻪ : ﺻﺒﺤﻮﻧﺘﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺨﻮﺭ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘِﺖ ﺑﻮﺧﻮﺭ ﺷﺎﻣِﺘﻮ ﺑﺪﻩ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﻣﻤﻪ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺪﻩ من بخورم کیرمم تو بخور! ضرب المثله میفهمی .... ضرب المثل دیگه من نمیگم ک قدیمیا میگن
پدری دستش را بر شانه پسر گذاشت و گفت: منو بزن... پسر با مشت زد زیر چشم باباش..! پدر گفت: مادرجنده چیکار میکنی؟! من پدرتم دیوث! پسر گفت: شما هر کی میخوای باش، اگر دست پدرم روی شونم باشه میتونم همه رو بزنم... پدر احساس خوشحالی کرد و دسش رو برداشت! بعد به پسر گفت: پسرم منو بزن! پسر باز هم با مشت زد تو صورت پدر، پدر گفت: خب لاشی، باز چرا زدی؟! پسر گفت تو پدرمی هر چی به من بگی احترامت واجبه، باید انجامش بدم! پدر خر کیف شد و گفت: پس دوس دخترتو بده من بکنم! پسر با مشت زد تو صورت پدرش!!! پدر گفت:ااااااخ بی ناموس، ننتو گاییدم! باز چرا زدی؟! پسر گفت: کس نگو قرومساق، احترامم حدی داره خو . . . پیام اخلاقی: کلیه خطوط قرمز و بنیان های اخلاقی خانواده در این پست به گا رفت!😐
بابا بازم ای ولا به این تاپیک قدیم ازین پیامکا تو گوشی بچه ها میفرستادن من چیزی از ک.یر.کو.س کو.ن نداشتم که حواله شون کنم
ولی به لطف صابر ازین حرفا زیاده اینجا ....خخخخ
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)