صفحه 355 از 3602 نخستنخست ... 2553053453533543553563573654054558551355 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,541 به 3,550 از 36012

موضوع: ☺ تاپیک شادی ☺ : جملات کوتاه + ترول + پیامک و سرگرمی + آپدیت

نیمه فعال
    وضع نت یه جوری شده که هفت هشت تا تب باز می کنی , بعد مثل سیخای کباب هی دونه دونه از اون اول تا آخر بهشون سر میزنی ببینی در چه وضعیه , لود شده یا نه !

2. 8 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سالها بعد جعبه سیاه چند نفر پیدا شد و از آخرین جمله زندگیشان رمز گشایی شدآخرین کلمات یک بیمار : مطمئنید که این آمپول بی خطره؟…آخرین کلمات یک پلیس : شیش بار شلیک کرده، دیگه گلوله نداره…آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون : این نوع مار رو میشناسم، سمی‌نیست…آخرین کلمات یک چترباز : پس چترم کو؟آخرین کلمات یک دربان : مگه از روی نعش من رد بشی…آخرین کلمات یک قصاب : اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم…آخرین کلمات یک قهرمان : کمک نمیخوام، همه اش سه نفرند…آخرین کلمات یک کارآگاه خصوصی : قضیه روشنه، قاتل شما هستید!آخرین کلمات یک گروگان : من که میدونم تو عرضه ی شلیک کردن نداری…آخرین کلمات یک متخصص خنثی کردن بمب: این سیم آخری رو که قطع کنم تمومه…آخرین کلمات یک سرباز تحت آموزش هنگام پرتاب نارنجک : گفتین تا چند بشمرم قربان؟

4. 6 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دادم هارد لپ تاپمو ریکاوری کردند 1 هفتس زنگ می زنند می گند بیا ببرش امّا روم نمیشه :dینی اونا هم بر گشتند ؟

6. 6 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام بچه ها تا کی ممه ممه ممه؟ ها؟بياين راجبه ليبراليزه كردن صهيونيسم و ساختارهاي جامعه مدرن پوپوليستي در جوامع توسعه نيافته بارويكرد انتقادي مكتب فرانكفورت از ديد روشنفكرهاي بورشوييت وچپي هاي سيورال بحث كنيمسخت بود ؟؟ولش كنيد از ممه چه خبر ؟؟؟

8. 5 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    معنی واقعی واژه داف ( Duff )چیست؟!آیا میدانید:لغت داف که این روزها برای خانمها به کار میبرند، یعنی چی؟داف در زبان آلمانی یعنی بند کفش!و در زبان انگلیسی یعنی سبزى هاى فاسد جنگل ،در اروپا برای دختران و زنان فاحشه به كار می رود.وحتی در تایلند محلی به نام دافی جایی هست برای زنان روسپیو نکته ی تامل برانگیز این جاست که بسیاری از دختران در ایران با شنیدن این کلمه فک میکنن خیلی خوشگلن و وقتی با این نام خطاب میشوند،احساس خوشایندی نیز دارند..!

10. 7 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 4 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ﮐﻤﻠﻮﺱ، ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﻮﺱ، ﺳﯿﺮﻭﺱ، اینا اسم ابرن.ﯾﻪ ﻧﻮﻉ ﺍﺑﺮ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺩﯾﻮﺱ، ﮐﻪ فقط ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﻦ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺑﺎﺭﻧﺪﮔﯽﻣﯿﮑﻨﻪ!!!!

14. 8 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    چارلی چاپلین : با پدرم رفتم سيرك توي صف خريد بليط يه زن وشوهر با چهاربچشون جلوي ما بودندكه با هیجان زیادی در مورد شعبده بازی هایی که قرار بود ببینند، صحبت می کردند…وقتی به باجه بلیط فروشی رسیدند، متصدی باجه، قیمت بلیط ها رابهشون اعلام کرد . ناگهان رنگ صورت مرد تغییر کرد و نگاهی به همسرش انداخت معلوم بود که مرد پول کافی نداشت. و نمیدانست چه بکند و به بچه هایی که با آن علاقه پشت او ایستاده بودند چه بگوید . ناگهان پدرم دست در جیبش برد و یک اسکناس صددلاری بیرون آورد و روی زمین انداخت. سپس خم شد و پول را از زمین برداشت، به شان مرد زد و گفت: ببخشید آقا، این پول از جیب شما افتاد! مرد که متوجه موضوع شده بود، همان طور که بهت زده به پدرم نگاه ميكرد گفت: متشکرم آقا.مرد شریفی بود ولی درآن لحظه برای اینکه پیش بچه ها شرمنده نشود، کمک پدرم را قبول کرد…بعد از این که بچه ها به همراه پدر و مادشان داخل سیرک شدند، من و پدرم آهسته از صف خارج شدیم و به طرف خانه برگشتیم و من در دلم به داشتن چنین پدری افتخار کردم آن زیباترین سیرکی بود که به عمرم نرفته بودم .ثروتمند زندگی کنیم به جای آنکه ثروتمند بمیری

16. 12 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    امیدوارم یه روزی فرهنگسازی بشه که وقتی یه نفر میره برای خودش چایی بریزه همه نگن برا منم بریز

18. 11 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    وقتی میگن آب کتری جوش اومده سعی میکنم نَشنوم و صحنه رو با آرامش ترک کنملامصب عواقب بعدی ناجوری داره ...قوری رو باید بشوری ...چای رو دم کنی ...صبر کنی رنگ بده ...یه سینی چایی بریزی ...اوووووووووووه ..... اصن مسیر زندگی آدم عوض میشه ..

20. 10 کاربر مقابل از Gharibeashena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 355 از 3602 نخستنخست ... 2553053453533543553563573654054558551355 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 105 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 105 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع