نوشته اصلی توسط Lost Queen چه خبره؟ عروسی ـه؟ منم دعوتم؟ اولش بنا داشتیم نامردا رو دعوت نکنیم ولی بعد دیدیم مادر عروس خودش بعله دیگه اسم تورو هم جز دعوتیا نوشتیم
MaMaTiR, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ولی دیشب سر شام داشتم میدیدم.. پسر کوچیکه کلی یارو رو زد.. بد هم زد... حالا کنترل پیشم نبود از سر شیرازی بازی یکمشُ دیدم تحملش خیلی سخته
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اولش بنا داشتیم نامردا رو دعوت نکنیم ولی بعد دیدیم مادر عروس خودش بعله دیگه اسم تورو هم جز دعوتیا نوشتیم من نامردم؟ دستت درد نکنه
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Lost Queen من نامردم؟ دستت درد نکنه نیستی؟ خواهش میکنم
mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana حالا کنترل پیشم نبود از سر شیرازی بازی یکمشُ دیدم تحملش خیلی سخته خودتو شکنجه نده
mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خودتو شکنجه نده خیلی بهم سخت گذشت حسین
نوشته اصلی توسط pirana خیلی بهم سخت گذشت حسین باید چند روز بری مسافرت تا از حال و هواش بیای بیرون
نوشته اصلی توسط pirana نیستی؟ خواهش میکنم دیگه دوسِت نــــــــــــــــــــــــ ـــدارم صابــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــر کوش؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR باید چند روز بری مسافرت تا از حال و هواش بیای بیرون ایشالله امسال تابستون... پس از 2سال کلاس گرفتن و هیچ کجا نرفتن
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana ایشالله امسال تابستون... پس از 2سال کلاس گرفتن و هیچ کجا نرفتن ایشالله
mojtaba00222, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن