نوشته اصلی توسط Lost Queen دیگه دوسِت نــــــــــــــــــــــــ ـــدارم صابــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــر کوش؟ دیگه دوووووووووووووووووووووووو وووووسم نداره... میگه دوووووووووووووووووووووووو وووووسم نداره...
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR رفت برای غیبت صغری رفتم دو تا اتک بزنما پشت سر ادم چه حرفا که نمیزنن
MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 رفتم دو تا اتک بزنما پشت سر ادم چه حرفا که نمیزنن فکر کن من نیستم تو تاپیک
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana شیخ یه شب بیا پیش خودم سرعت شبانه ـم خوبه اینجا تو بشین پای لپتاپ دانلود کن من از پشت هواتو دارم واسه خودمم خوبه سلام داره خدمتت
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ایشالله تا حالا شده هم روزه بگیری هم بری کلاس هم هوا گرم باشه هم شرجی؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فکر کن من نیستم تو تاپیک شوخیشم قشنگ نیس
نوشته اصلی توسط pirana تا حالا شده هم روزه بگیری هم بری کلاس هم هوا گرم باشه هم شرجی؟ تا حالا شده هم روزه بگیری هم گرم هم شرجی هم ی جا کار کنی که فقط باید بار جا به جا کرد
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 شوخیشم قشنگ نیس برو درسای روکو رو ببین
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تا حالا شده هم روزه بگیری هم گرم هم شرجی هم ی جا کار کنی که فقط باید بار جا به جا کرد تا حالا شده روزه بگیری زیر باد کولر یک حالییییی میده
MaMaTiR, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 واسه خودمم خوبه سلام داره خدمتت اینجا من لپتاپمو گذاشتم کنار تخت اصن یه وضع شیرازی پسندی... بیا تارُف نکن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 101 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 101 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن