سلام
میگم اگه بعضی از ما شاه میشدیم ...ک.ون تک تک ملت میذاشتیم
بیاید با هم دوست باشیم و دلخوریهای زندگی وکارو رو تو تاپیک وارد نکنیم !
برای موضوعات الکی کسی رو از خودمون نرنجونیم و هیچوقت هیچوقت هیچوقت برای هیچ کاری منت گذار کسی نشیم.
اگه تو محیط مجازی نتونیم همدیگرو تحمل کنیم وای به حال ما تو دنیای واقعی ...اون موقع مثل این داعشی بی همه چیز
،سر هر نداوعقیده مخالف رو ازتن جدا میکنیم .
این بگم همه دوست داشتنی هستند چه حرافها ،چه کف بازا ...چه کسایی که پست میذارن ،چه کسایی که نمیذارندو تشکر
هم نمیکنن...
احسان ، داش گلم یکم خویشتن دار باش .
داشم نوید پیرانا ،دوست داریم برگرد ، مینا خانوم ، مادر دوست داشتنی تاپیک، شما هم باادامه پست هاتون محفل دوستان رو نورانی کنید ...
ویرایش توسط ehsansalehi : 05-25-2015 در ساعت 07:15 PM
[QUOTE=ehsansalehi;379117]کل این متن ، من را نشونه گرفتی
بیشتر چوب کاری نکن
کلش پست رو هم لایک
بازم دمت گرم کل پست ها را خوندی و نتیجه گرفتی، فرطی نیامدی بپری به ما !
"مادر دوست داشتی ..."را هم من اصلا مورد صحبت هام نبود،ولی اشتباهی به خودش گرفت صحبت هام را
فدات ، من دوست دارم
مثل ضرب المثل با یه گل بهار نمیشه ، این تاپیک هم بدون مشارکت ودوستی بقیه یه شاهی نمیرزه ..حتی اونایی که میانو
دست خالی میرن .
صابر داره باهام داریوش می گوشه میگه اونی که رفته عمرا اگه بیاد
اوه اوه من صفحات قبلو نخونده بودم... از همه دوستان علای الخصوص صابخونه عذرخواهیم
# رفع اسپمﭼﻘﺪ پسرای ﺧﻮﺵ ﺗﯿپ و دخترکش ﺟﺪﯾﺪﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﺪﻩ!!
.
.
ﯾﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ..
نه دوست عزیز
من قیافه حق به جانب نمی گیرم
شما و همه دوستان تاج سر ماید !
بحثی نبود که اینفدر بزرگ بشه!
منظور من این بوده ،بدون حرف که نمیشه تاپیک ولی نه اینکه چون از کل تاپیک چند صفحه عقب بودید و حالا رسیدید باید تک تک پست را را جواب بدید بصورت تک نقل گرفتن!!!
نقل چندگانه را اگه بلد نسیتید آموزشش سخت نسیت ! ده صفجه خوندم فقط فقط صحبت های الکی بوده بصورت تک نقل قول گرقتن !
بعد هم اگه هدف چت است که تاپیکش مشخصه ، وگرنه اینجا حتی با صحبت های مختصر و چت کردن کوتاه هم خنده دار تره .. ، غیر اینه ؟!!
داش سرور مایی
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)