يه سوال فني دارم : اينايي كه موهاشونو دم اسبي مي بندن كله شون دقيقآ كجاي اسب ميشه ؟؟!!!
يه سوال فني دارم : اينايي كه موهاشونو دم اسبي مي بندن كله شون دقيقآ كجاي اسب ميشه ؟؟!!!
ماماهواره نداشتیم ما را رستوران نمی بردند که بدانیم جوجه کباب چه شکلی است ما خیلی قانع بودیم به خدا صحنه دارترین تصاویر عمرمان عکس خانم های مینی ژوب پوشیده بود توی مجله های قدیمی یا زنانی که موهایشان باز بود توی کتاب های آموزش a.b.c.d زنهای فیلمهای تلوزیون ما توی خواب هم روسری سرشان می کردند حتی توی کتابهای علوممان هم با حجاب بودند ما فکر می کردیم بابا مامان هایمان ما را با دعا کردن به دنیا آورده اند عاشق که می شدیم رویا می بافتیم موبایل نداشتیم که اس ام اس بدهیم ما خودمان خودمان را شناختیم بدنمان را جنسیتمان را یواشکی و در گوشی آموختیم هیچکس یادمان نداد و حالا گیر افتاده ایم بین دو نسل نسلی که عشق و حال هایشان را توی شهر نو ها و کاباره های لاله زار کرده بودند و نسلی که دارد با فارسی وان و من و تو و ایکس باکس و فیس بوک بزرگ می شوند و هیچکدامشان مارا نمی شناسند و نمی فهمند ! سلامتی همه کسانی که هیچکی درکشون نکرد...(این متن رو تقدیم میکنم دهه پنجاهی هاوشصتی ها)
من متوجه منظور اين عكسها نشدم
هميشه فكر ميكردم دوست دخترم فقط با من دوسته !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تا اينكه فهميدم " منم يكي از اون يازده تام "
آهنگ جديد امير تتلو به مناسبت ماه مبارك رمضان :
منم يكي از اون باميه هام !!!
چرا قزوينيها خوشبختند؟
چون روزگار جرآت نميكنه بهشون پشت كنه ...
روزگارتان قزويني باد !
چند وقتيه دنبال يه شركت حمل و نقل خوب هستم كه بياد مرده شور اوقات فراغتمو ببره...
در حال حاضر 104 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 104 مهمان ها)