انقد کص نگو جکتو بذار
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیرلذتی که توی خوابیدن با لباس مدرسه توی رختخواببین ساعات ۷:۰۰ تا ۷:۱۵ وجود داشتتوی هیچ چیزی دیگه وجود نداشت و ندارد و نخواهد داشت...یادش بخیر؛ در به در دنبال یکی میگشتیم کتابامونو جلد کنه !......همیشه تو مدرسه عادت داشتم همکلاسی هامو بشمرمتا ببینم کدوم پاراگراف برای خوندن به من می فته .....یادش بخیر یکی از استرس های زمان مدرسه این بود کهزنگ ورزشمون چه روزیه و چه ساعتی ؟!!افتادن زنگ ورزش اونم دو زنگ آخر پنجشنبهاز انتصاب به عنوان مدیر کل شرکت مایکروسافت هم بالاتر بود ...من مدرسه که میرفتم همیشه سر کلاس به این فک میکردم کهاگه پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه !....وقتی سر کلاس حوصله درس رو نداشتیمالکی مداد رو بهانه میکردیم بلند میشدیم میرفتیمگوشه کلاس دم سطل آشغال بتراشیم....تو مدرسه آرزومون این بود که وقتی از دوستمون می پرسیمدرستون کجاست اونا یه درس از ما عقب تر باشن .......یادتون میاداوج احتراممون به یه درس این بود که دفتر صد برگ واسش انتخاب می کردیم !!!!!!!!!!يادش به خير.........
گویند معتاد های به اینترنت وقتی بیکار میشوند دسته جمعی آواز میخوانند: کفتر کاکل به سر wi-fi……… :))))) این message از من ببر wi-fi...……^___^
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)