مورد داشتیم دختره از رو آگهی همشهری
مخاطب خاص پورشه دار پیدا کرده !
مورد داشتیم دختره از رو آگهی همشهری
مخاطب خاص پورشه دار پیدا کرده !
به مامانم میگم گشنمه
میگه : عزیزم نون هس ، تخم مرغ هس ، روغنم هس
برو هر چى دوس دارى و دلت میخواد درست کن بخور !
هنوز که هنوزه نتونستم اون قسمت هرچی دوس داری درست کن رو هضم کنم …
کودک درونم هفته ی بعد عروسیشه
اونوقت من هنوز دنبال مخاطب خاص می گردم !
.یه شب یه جا مهمون بودیم شب خوابیدنی حال نداشتم برم دسشویی ... یه بچه کنارم خوابیده بود ... برش داشتم گذاشتم تو جای خودم تو جای اون شاشیدم .... اومدم برشگردونم سر جاش دیدم تو جای من ریده
مادر شوهر: جوانی عاشق دختری شد ومیخواست با او ازدواج کند روزی دختر را به همراه دو دوست دخترش به منزل دعوت کرد و به مادر گفت میخواهم حدس بزنی که عشق من کدامیک است بعد از رفتن آنها از مادر پرسید: توانستی دختر مورد علاقه مرا از این سه تا تشخیص بدهی مادر گفت: بله ومشخصات دختر را بیان کرد پسر با تعجب پرسید: مادرم از کجا فهمیدی که این دختر مورد علاقه من است؟ مادر جواب داد: نمیدانم چرا ازش بدم اومد
توي سيرك يارو معامله شو در مياره ميزاره دهن سوسمار بعد از مردم ميپرسه كي حاضره اينكار رو بكنه ؟؟؟؟؟ غضنفر ميگه : من ! ولي دهنم اينقدر باز نميشه
دوستم ترک تحصیل کرد من معلم شدم... حالا او پورشه داره...من پوشه... او اوراق مشارکت،ومن اوراق امتحانی... او عینک آفتابی من عینک ته استکانی... او بیمه زندگانی.من بیمه خدمات درمانی... او سکه و ارز...من سکته و قرض.... درد دل یک معلم
ریشه واژه (کس شعر) گاهی واژه ای را نادرست تلفظ می کنند و همان اشتباه بر سر زبان می افتد . تا پنجاه سال پیش مردم در زمستان برای گرم شدن دور کرسی می نشستند و برای سرگرمی و وقت گذرانی گاهی چرت و پرت هایی به هم می بافتند و می خندیدند و این سخنان کُرسی شعر نامیده میشد که ما امروزه آن را کس شعر تلفظ می کنیم !
ﺷﺮﻭﻉ ﺳﺮﻳﻪ ﺟﺪﻳﺪ ﺳﺘﺎﻳﺶ و ﺷﺮﻭﻉ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻫﺎﯼ ﻣﻠﺖ ﺭﻭ
به ﺗﻤﺎﻡ ﺑﯽ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻫﺎﯼ ﺟﻬﺎﻥ ﺗﺴﻠﻴﺖ ﻣﯽ ﮔﻮﻳﻢ
چی میشد زنگ میزدی ۱۱۸ میگفتی شماره اون دختره رو که تو
ماشین دیدمش می خوام؟!
بعد می گفت :لطفا یاداشت فرمایید :۰۹۱....
بعد آخرشم میگفت :با تشکر، راهنمای ۱۹۸، انشا الله مخشو بزنی...!!! "
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)