ديشب رفتم رستوران ؛
200 هزار تومن پول غذام شده ..!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
صبح نشستم بالاى سر عَنم
اينقد گريه کردم ....
میخاستم بغلش کنم مامانم نزاشت :|😝😝😬😝😝
ديشب رفتم رستوران ؛
200 هزار تومن پول غذام شده ..!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
صبح نشستم بالاى سر عَنم
اينقد گريه کردم ....
میخاستم بغلش کنم مامانم نزاشت :|😝😝😬😝😝
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مزایای دختر بازی با پراید اینه که:
اگه اون ازت خوشش بیاد بدون واسه خودته نه ماشینت
.
.
.
.
اگه هم تو خوشت نیومد میتونی
موقع پیاده شدن ازش کرایه بگیری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیژامه دارم انقدر راحته که وقتی تنم میکنم هر ۵دیقه یه بار نگا میکنم ببینم پامه یا نه
می خواستم برم حموم بابام گفت صابون نداریما! منم حواسم نبود گفتم اشکال نداره با شامپو میزنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.هیچی دیگه!الان 2 شبه تو پارک میخوابم!
.باور کن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. قبل ازس|کس...
دو طرف همدیگه رودرجهت درآوردن لباس کمک میکنن،
بعد ازس|کس...
هرکی لباس خودشوبه تنهایی میپوشه.
نتيجه اخلاقی:درزندگی هیچ کس کمکت نمیکنه مگراینکه قصدگائی|دنتو داشته باشه!
لره ميره عربستان، دعواش ميشه فرار ميكنه ميبينه عده عربها زياده!!
ياد عمرعاص تو فيلم امام علي ميفته.لخت ميشه،عربها ميگيرن ميكننش..
بعدازاينكه كردنش پاميشه خودشو ميتكونه ميگه : مادر صداوسيما رو گايی|دم چقدر سانسور کرده بودن.. :|
روزتان را با گوزتان آغاز کنید
آیا میدانید.
ا ������
ا ,_\ //
ا ) ) ������������������������
ا _|,|
ا ������
ا ,_\ //
ا _|,|
خواهشا نخند علم اینجوری گفته.
آیامیدانیدگوزيدن فایده های بزرگی دارد. بدن را شاد میکند و دستگاه داخلی بدن را خنک نگه میدارد.چاق و سرحال كننده است، کل خستگی ازبین میبرد.هروقت ازخواب بیدارشدی یکی بزن تا خون بدنت با سرعت بيشتري به گردش در بياد، و از ورم معده در امان باشی.
زیاد گوزیدن عمرآدمي را زیادمیکند. مریضی های زیادی را از بین میبرد
هرنوع ازمریضی های خونی و معده را از بین میبرد.لذا بوی بدی که ازشکم خارج میشود اگر درشکم بماند سیستم ایمنی بدن را بهم میریزد.
سلامتی تو در گوزیدن توست.
ا ������
ا ,_\ //
ا ) ) ������������������������������
ا _|,|
خجالت نكشيد
گوزو باشيد و گوزو بمانید.
ا ������..
ا ,_\ //
ا _|,
دوستان واسه سلامتی اطلاع رسانی کنید.
������
گر محكم و مستمر بگوزى مردى!
بى خوف و خطر اگر بگوزى مردی!
مردى نبود به گوشه اى گوزیدن!
در جمع اگر بلند بگوزى مردى!
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﺩﺍﺏ ﺑﻪ ﺭﻭﺩ ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺯﻻﻟﯽ.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺭﻭﺩ ﮔﻔﺖ ﻣﺎﺩﺭ ﻗﻬ|ﺒﻪ ﺗﻮ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽ |:!...
ﻣﺮﺩﺍﺏ ﻫﻢ ﮔﻔﺖ ﺧﺎﺭﺗﻮ ﮔﺎﯾ|ﯿﺪﻡ ﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺣﺮﻑ
ﻣﯿﺰﻧﯽ؟ |:
ﺧﻼﺻﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﺷﺪ ﺯﺩﻥ ﺧﺎﺭ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻤﻮ ﯾﮑﯽ ﮐﺮﺩﻥ
ﮐﺴﺨﻼ :|
دوباره چارتا برگ از درخت افتاد������������������
.
.
.
چس ناله هاي عاشقانه شروع شد!!!!������������������
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)