یکی از فانتزیام اینه که درس بخونم یه آدم گنده ی مملکت بشم بعد بهم بگن رمز موفقیتت چی بود بگم (فرار از مدرسه)!:))))
یکی از فانتزیام اینه که درس بخونم یه آدم گنده ی مملکت بشم بعد بهم بگن رمز موفقیتت چی بود بگم (فرار از مدرسه)!:))))
یکی از فانتزی هام اینه برم سرکلاس هندسه…
بگم این درسا بسه..
کاشکی این زنگ بخوره دل ب دلدار برسه!!
بعد استاد حذفم کنه! من پاشم نگاموبندازم تو نگاش در حالی ک میرم توافق.
بگم خوب دست منو خوندی
منو بدجوری سوزوندی……..!
لاممصب خیلی حال میده
یکی از فانتزیهام اینه که برای چند سال برم خارج و روی وسایل خونهام پارچه سفید بکشم….
وقتی برگشتم بتکونمشون و خاک باشه که بره روووو هوا!
خیلی با کلاسه این حرکت:))
یکی از فانتزیام هم اینه که پورشه پانامرا دیدم
با عجله سوارشم بگم چرا دیراومدی بعدش که
راننده رو دیدم بگم :اَ اَ اَ ببخشید فک کردم بابامه؛ بعد پیاده شم
یکی از فانتزیام های مورد علاقم اینه که یه بچه ی ۳ تا ۶ ساله رو بغلش کنم و دور خودم بچرخم تا سرش گیج بره,بعد بذارمش رو زمین تا راه بره بعد بشینم نگاه کنم که چطور هی میخوره به در و دیوار:))
یکی از فانتزیام اینه که دست کنم تو دماغ این دختر بینی عملی ها ببینم تا کجا میره
فانتزی من اینه که بتونم دکتر زنان زایمان شم وقتی از اتاق عمل بیام بیرون سرم بندازم پایین بگم متاسفم بچه ناقص به دنیا اومده! بعد در حالی ک همه از ترس خشکشون زده پدر بچه از من بپرسه :چه مشکلی داره؟ منم دستامو بزارم رو دلم هار هار بخندم و بگم :بچه دندون نداره
یکی از فانتزیام اینه که :با تفنگ برم تو بانک داد بزنم دستا بالا شلوارا پایین بعد بخندم و از بانک برم بیرون… دیوونه هم خودتی!..
یکی از بزرگترین فانتیزیام اینه که مخاطب خاصم تو دریا غرق بشه من با گیتارم بخونم دریاااا اولین عشق مرا بردی… بههههله من همچین آدمی ام
یکی از فانتزیام اینه که….. .. یه بار کلیه مقاطع تحصیلی تعطیل بشن به جز ابتدایی!
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)