به حیف نون میگن : تو چرا روزه نمیگیری !؟
حیف نون میگه : مشکل دارم نمیتونم !
با تعجب میگن : چه مشکلی داری !؟
حیف نون میگه : وقتی روزه میگیرم گرسنه ام میشه !
به حیف نون میگن : تو چرا روزه نمیگیری !؟
حیف نون میگه : مشکل دارم نمیتونم !
با تعجب میگن : چه مشکلی داری !؟
حیف نون میگه : وقتی روزه میگیرم گرسنه ام میشه !
پلیس بزرگراه حیف نون رو میبینه که سواره موتوره ! و بچه اش هم رو باک موتور خوابش برده و نزدیکه از رو باک بیوفته ! پلیس با بلندگو میگه : موتوری بزن کنار ! موتوری بزن کنار !
حیف نون موتور رو نگه میداره ! پلیس بزرگراه به حیف نون میگه : تو اصلا حواست به بچه ات هست !؟ بیچاره نزدیک بود از رو باک بیوفته !
حیف نون یهویی یه نگاه به پشت سرش میکنه و دو دستی میزنه تو سرش و با فریاد میگه : پسرم ! پس ننت کووووووو !؟
به حیف نون میگن : رابطه ات با همسرت چطوریه !؟
حیف نون میگه : روزها مثل سگ و گربه شبها مثل پیچ و مهره !
حیف نون دفتر ازدواج میزنه ! رو سر درش مینویسه : با هر ازدواج دائم یک ازدواج موقت هدیه بگیرید !
حیف نون به نامزدش میگه : عزیزم دقت کردی از هر دستی که بدی ، همون دستت نمک نداره !؟
دیگ کله پاچه میذارن جلوی حیف نون و میگن : اگه گفتی چه جوری میشه فهمید کدوم پاچه مال کدوم کله هست !؟
حیف نون میگه : معلومه دیگه ! کف یه پاچه رو قلقلک میدیم ببینیم کدوم کله داره میخنده !
حیف نون با نامزدش میره کافی شاپ ! به حیف نون میگن : چی میل دارید !؟
حیف نون میگه : همون همیشگی !
میگن : خفه بابا ! مثه بچه آدم بگو چی کوفت میکنی !؟
حیف نون دکتر میشه ! به اولین مریضش یه بسته قرص میده و میگه : یکی قبل از خواب بخور ، یکی قبل از بیدار شدن !
به حیف نون میگن : خودت میدونی چرا اینطوری شدی !؟
حیف نون میگه : خودم چند سالی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که یکی از مهم ترین دلایلش این بوده که منو تو بچگی سه بار انداختن بالا و دو بار گرفتن !
حیف نون به نامزدش میگه : بالاخره امروز نوک مداد اتودی که دوستم کلاس دوم ابتدایی فرو کرده بود تو رون پام رو درآوردم !
نامزد حیف نون با عشوه میگه : آخی عزیزم ! یعنی تا الان تو پات بوده !؟ چه دوست بدی داشتی ها !
حیف نون میگه : آره ! خیلی بچه بدی بود ! امیدوارم هنوزم نتونسته باشه سر پرگارم رو از باسنش خارج کنه !
در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 68 مهمان ها)