نوشته اصلی توسط pirana به سلامتی بری و برگردی در پناه حق... سوغاتی فراموش نشه 2تا دختر بندری برقع پوش واسه دانیال و مجتبی باشه ، اگه هم نیومدن خودم جای مجتبی و دانیالو سرشون خالی میکنم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss دشمنت دادا بله همینطوره ، ما هم بی احترامی نکردیم اگه چیزی گذاشتیم ، فدای اعتقاد داشمون نه دادا این حرفا چیه ؟؟؟؟؟ فدا داداش گلم
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss تو اصن چرا میری فایل پیوستو نیگا میکنی ها ها ها؟ واسه من گذاشته بود مجتبی دادا به مدیریت زنگ نزن بزار نوید تو خماری بمونه
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana ســــــــلام کجایی پس دل ـمون تنگ شد واست بـــــــــــــــستنی........ چطوری نوید جان خوبی ؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط rebasss باشه ، اگه هم نیومدن خودم جای مجتبی و دانیالو سرشون خالی میکنم یه کاری نکنی رفقا با ویلچر پَسِت بیارن
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بـــــــــــــــستنی........ چطوری نوید جان خوبی ؟؟؟؟؟ فـــــدات... خوبیم به خوبی دوستان شما روبراهی؟ رو به رشدی؟
نوشته اصلی توسط rebasss یکم پایینتر قشم فدایی داری به سلامتی بر و برگردی......
نوشته اصلی توسط pirana قربونم بری تو بیشتر یه کاری نکنی رفقا با ویلچر پَسِت بیارن نترس قرص شیرموزمم دارم با خودم میبرم
نوشته اصلی توسط pirana به سلامتی بری و برگردی در پناه حق... سوغاتی فراموش نشه 2تا دختر بندری برقع پوش واسه دانیال و مجتبی دروغ میگه دو تاش رو واسه خودم بیار
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دروغ میگه دو تاش رو واسه خودم بیار اوه اوه اوه ، دو هفتست خودتو خالی نکردی الان دیگه به درو دیوارم نظر داری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن