نوشته اصلی توسط pirana فـــــدات... خوبیم به خوبی دوستان شما روبراهی؟ رو به رشدی؟ رو به پشتم...خخخخخخخ
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 به سلامتی بر و برگردی...... اصن با تو و نوید خعلی حال میکنم حیف که گـــــی نیستم وگرنه با هر دوتاتون ازدواج میکردم نیمه های گم شدم بودین عاقا یه سوال پیش اومد اینایی که گــــی هستن از لحاظ شرعی با چندتا گــــی دیگه همزمان میتونن ازدواج کنن؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222
نوشته اصلی توسط rebasss اوه اوه اوه ، دو هفتست خودتو خالی نکردی الان دیگه به درو دیوارم نظر داری نگو حاجی ...... این دیواره یه سوراخی داره که نگو....... فقط نمیدونم چرا قطر اولش با الان فرق کرده
نوشته اصلی توسط rebasss اصن با تو و نوید خعلی حال میکنم حیف که گـــــی نیستم وگرنه با هر دوتاتون ازدواج میکردم نیمه های گم شدم بودین عاقا یه سوال پیش اومد اینایی که گــــی هستن از لحاظ شرعی با چندتا گــــی دیگه همزمان میتونن ازدواج کنن؟ اصنم این کارا رو نکن .... من که نمیدم خخخخخخخخخ نوید ببین صابر کارت داره
عاقا ما دیگه بریم فدااا همگی
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اصنم این کارا رو نکن .... من که نمیدم خخخخخخخخخ مگه دست خودت بود ؛ اتفاقا من زوری بیشتر خوشم میاد شانس آوردی ، خطر از بیخ میخت رد شد خبر نداری دیگه جدی بای
نوشته اصلی توسط rebasss تو بیشتر نترس قرص شیرموزمم دارم با خودم میبرم ترس ـم از همین ـه که قرص نیازاتو تامین نکنه تلف شی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دروغ میگه دو تاش رو واسه خودم بیار ماه محرمی کجا بودی اشتهات باز شده رفیق؟
نوشته اصلی توسط rebasss اصن با تو و نوید خعلی حال میکنم حیف که گـــــی نیستم وگرنه با هر دوتاتون ازدواج میکردم نیمه های گم شدم بودین عاقا یه سوال پیش اومد اینایی که گــــی هستن از لحاظ شرعی با چندتا گــــی دیگه همزمان میتونن ازدواج کنن؟ رابطه های 2طرفه ـس دادا مام باهات حال میکنیم اهــــــــ حیـــف فکر نکنم سقف مشخصی داشته باشه... هر چقدر که توانایی داشته باشی کالیبرت اجازه بده
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نگو حاجی ...... این دیواره یه سوراخی داره که نگو....... فقط نمیدونم چرا قطر اولش با الان فرق کرده رنگ دیوارت صورتی نیست؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 162 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 162 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن