نوشته اصلی توسط rebasss انتظار برخورد منصفانه از دنیا به دلیل این که آدم خوبی هستید مثل این است که از گاو انتظار داشته باشید به شما حمله نکند چون گیاهخوارید! - دنیس هولی جمله هات سنگین شده
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss یه چیز بگم دلاتونو ببرم کربلا ما همچنان داریم قیمه میخوریم :| ما نیز
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دانش اگر در ثریا هم باشد،مردانی از سرزمین پارس . . . به آن دانش کاری ندارند،ولی به دنبال ثریاخواهند رفت!!!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دقت کردین تو ایران واسه هر چیزی یه روز داریم بغیر از روز ممه ؟ به نظرم 23 خرداد روز خوبیه! آخه هشتاد و پنجمین روز ساله .. موافقید ؟ 23 خرداد روز ملی ممه
نوشته اصلی توسط pirana ما نیز اقایون گلب من حساسه ... انقد باش بازی نکنید
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss کم بد نبود ، بیشتر تغییر طرز فکر بود نسبت به دوستان و همراهان؟ واسم پیش اومده
ﻻﻣﺼﺐ ﺑﻌﻀﯽ دخترا . . . . ﺑﺎ ﻋﯿﻨﮏ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﻋﯿﻨﻪ ﻫﻨـــﺪﻭﻧﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ میمونن ﻋﯿﻨﮑﻮ ﮐﻪ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻩ ﺍﺻﻦ کاخ آرزوهات تبدیل میشه به یه همکف ۴۰ متری….:|
amir_a2222, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اقایون گلب من حساسه ... انقد باش بازی نکنید پس با خــــایه هات بازی کنیم؟
نوشته اصلی توسط pirana پس با خــــایه هات بازی کنیم؟ اونا حساس نیستن میتونی بازی کنی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اونا حساس نیستن میتونی بازی کنی برم ناهار قیمه گرم کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن