من شب قبل از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:بیخیال فردا!!!!بیخیال فردا!!!!
من روز بعد از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:مخور غمه گذشته گذشته ها گذشته!!!!
من شب قبل از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:بیخیال فردا!!!!بیخیال فردا!!!!
من روز بعد از امتحان دارم آهنگ گوش میدم متن آهنگش اینجوریه:مخور غمه گذشته گذشته ها گذشته!!!!
یک روز ملانصرالدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ به سختی از پله ها بالا رفت .
ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد اما هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیامد. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد.
بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده است. بالاخره الاغ از سقف به زمین افتاد و مُرد.
ملا نصر الدین گفت:
لعنت بر من که نمیدانستم که اگر خر به جایگاه رفیع و پست مهمی برسد، هم آنجا را خراب میکند و هم خودش را میکُشد!
دختر خانم ها توجه کنند...
هر وقت بای پسر آشنا شدید و بعد ی هفته پیامها و زنگهایی با شماره ناشناس دریافت کردید 99.9 درصد مطمان باشید که دوست پسرتون و داره امتحانتون میکنه.
پ مراقب باشید سوتی ندید *^_^*
ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﺟﻨﮓ ﺑﺸﻪ ...
ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﺑﻪ ﺟﻨﮓ ﺩﺷﻤﻦ !
.
.
.
.
ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ: ﺑﺪﻩ ﺍﻭﻥ ﮐﻼﺷﯿﻨﮑﻮﻑُ ﺩﺳﺖ ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ ﮐُﭙﻠﯽِ ﻣﻮﯼ ﻓُﮑﻠﯽ... !
.
ﯾﺎﺱ: ﻣﻦ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﺮﺍ ﺩﺭﺩﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺯﺧﻤﯿﺎﺭﻭ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮔﺮﺩﻥ ﺑﮕﯿﺮﻩ... !
.
ﺳﺎﺳﯽ ﻣﺎﻧﮑﻦ: ﻧﺎﺭﻧﺠﮑﺎ ﮐﻮﻭﻭﻭﻭﺟﺎ ﺍَﻥ ؟ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﺩﺍﻣﻦِ ﮐﻮﺗﺎﻫﻦ... !
.
ﻫﯿﭽﮑﺲ: ﭘﺮﭼﻢ ﺑﺎﻻﺳﺖ ﻣﻦ ﻭﺍﺳﺎﺩﻡ !
.
ﺗﻬﯽ: ﮐـُﻠﺖِ ﻣﻦ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﮏ ﺧﺸﺎﺑﻪ... !
.
ﺯﺩﺑﺎﺯﯼ: ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ... !
.
پیﺸﺮﻭ: ﺑﻮﻣﻤﻢ، ﺑﻨﮓ، ﭼﯿﮏ ﭼﯿﮏ، ﺗﺦ ﺗﺦ ... ! :|
.
ﺁﺭﻣﯿﻦ 2fm: ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﺯﻝ ﺑﺰﻥ ، ﺑﯿﺎ ﺑﺒﯿﻦ ﺑﻤﺒﻮ !
.
ﺗﺘﻠﻮ: ﮐﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺧﻤﭙﺎﺭﻩ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯههههههههﻩ
توی داروخانه حواست باشه که دکتر دستش تو جیبش نباشه. چون بعضی وقتها در همین حالت میگه:
اینو روزی 3بار بخور!
اینو قبل از خواب بمال!
اینو موقع خواب بزار زیر زبونت!
اینو فشار بده و یه قطره توی دهنت بریز!
اینو بجو برای گلوت خوبه!
اینو به صورت شیاف مصرف کن
رسیدی اِس بده.
(اس.ام.اس یک کشاورز زحمتکش شیرازی به محصولات باغش!)
در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)