نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بادکنک ؟؟؟ برو بالاتر
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana جا انداخته بودی ممنون از یادآوری بازیم کردی تو فیلماش عایا؟ یه فیلمنامه گی خوب دستمه ها ، هستی یا نه؟
نوشته اصلی توسط pirana چه مقاومتی... چه کشسانی ای... برندـش چیه نمیدونی؟ چرا برند برادران مادیان کن این مواد اولیش مال خودمونه ، منتها چین تبدیلش میکنه میده ما استفاده کنیم اصل شانگهایِ
نوشته اصلی توسط rebasss ممنون از یادآوری بازیم کردی تو فیلماش عایا؟ یه فیلمنامه گی خوب دستمه ها ، هستی یا نه؟ سهامدارم بازی نمیکنم که... ایمیل کن واسم اگه خوشم اومد میدم با اسم خودت بسازن
mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss برو بالاتر بالون؟
نوشته اصلی توسط rebasss چرا برند برادران مادیان کن این مواد اولیش مال خودمونه ، منتها چین تبدیلش میکنه میده ما استفاده کنیم اصل شانگهایِ کمتر از گودزیلا افت داره واسه ما مادیان که دیگه هیچ... حالا بازم اگر ساخت توکیو بود سفارش میدادم ولی جنس چینی به ما نمیسازه
نوشته اصلی توسط pirana سهامدارم بازی نمیکنم که... ایمیل کن واسم اگه خوشم اومد میدم با اسم خودت بسازن این بود آرمانهای عمام؟ همش فکر پشت میز نشنینی هستی؟ شلوارو بکش پایین وارد گود شو بیا و اینبارو افتخار بده ... استدعا میکنم ما رو مستفیض بنما
Milik, mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana بالون؟ به آرامی شعله رو کم کن بیا پایینتر ...
نوشته اصلی توسط rebasss این بود آرمانهای عمام؟ همش فکر پشت میز نشنینی هستی؟ شلوارو بکش پایین وارد گود شو بیا و اینبارو افتخار بده ... استدعا میکنم ما رو مستفیض بنما نمیشه خب برادر من محدودیت قطر دارن منو بازی نمیدن میگن طرفت جر میخوره
نوشته اصلی توسط rebasss به آرامی شعله رو کم کن بیا پایینتر ... پایینتر از کجا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن