سوار یه تاكسي شدم که رانندش لر بود .به مقصد كه رسيدم گفتم: آقا ممنون. من كنار اون وانت پياده ميشم. يهو وانتي حركت كرد. . . . . الان از اتوبان #زنجان براتون پست میزارم ... میریم ب سمت #اردبیل..... فقط خداکنه واسه نماز نگهداره
سوار یه تاكسي شدم که رانندش لر بود .به مقصد كه رسيدم گفتم: آقا ممنون. من كنار اون وانت پياده ميشم. يهو وانتي حركت كرد. . . . . الان از اتوبان #زنجان براتون پست میزارم ... میریم ب سمت #اردبیل..... فقط خداکنه واسه نماز نگهداره
یارو تو دستشویی بوده که برق میره؛ جیغ میزنه؛ زنش میگه برق رفته چرا جیغ میزنی؟ میگه زیاد زور زدم فکر کردم کور شدم
یه سوالی ذهنمو مشغول کرده، بچه هایی که از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۹ به دنیا میان دهه چندی حساب می شن؟ باید چطوری خطابشون کرد؟ دهه صفری؟ دهه جدید؟ شروعی دوباره؟ دهه ناشناخته؟ تغییر را احساس کنید !؟
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﻬﻮ ﯾﮑﯽ ﺗﻮ ﻣﺘﺮﻭ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ … ﻣﺎﺩﺭﺗﻮ ، ﺧــــﻮﺍﻫﺮﺗﻮ ، ﺯﻧـــــﺘﻮ . . . . . ﺑﺎ ﺧﺮﯾﺪﻥ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﺍﺏ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﮐﻦ !… ﺍﺻﻦ ﻣﻦ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺧﻼﻗﯿﺖ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺗﯿﺶ ﺷﺪﻡ !
سوتي يك مداح درحین مراسم روضه خوانی: آآآآآی خانوووومی که التماس دعاداشتی گفتی20ساله بچه دارنمیشی،خداشاهده امشب تاحاملت نکنم ازاین مجلس بیرون نمیرم!!!
مورد داشتیم ازش پرسیدن قبل ازدواج تحقیق کردین؟ گفته آره پرسیدم هرکی باهاش بوده راضیه...
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)