نوشته اصلی توسط pirana من از شما میپرسم... چهارمحال بالای خوزستان ـه یا چپ ـشه؟ (منظور شمال شرقی است) اینا دیگه از کجادر آوردی
mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, SouRena!
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط SouRena! مخلص همه ی بچه های با حال محمد 28 آبودان 8-) فدا داش آبودانیمون
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana ای جــــــــان این گردالو کیه اواتارت؟ پسر خواهرمه ، جون داییشه
نوشته اصلی توسط pirana فقط مادر همچین ویژگی داره فقــــــط... سلامتی همه مادرا مادرم اَند پدرررم سلامتی همه پدر و مادرا
نوید آلبوم ماهان بهرام خان رو گوش دادی ؟
نوشته اصلی توسط rebasss فدا داش آبودانیمون دِمِت گرم راچِکِتیم کا
کسي مرا به آفتابمعرفي نخواهد کردکسي مرا به ميهماني گنجشک ها نخواهد بردپرواز را بخاطر بسپارپرنده مردني ست ...
mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 با این سرعت .... اگرم بخوام نمیتونم کاری کنم من سرعت دارم ، نامحدودم دارم ... اما خودم نمیخوام ... اصن سر همین موضوع باس برم بهشت ، کم چیزی نیست که بستر آمادست من دست رد میزنم
نوشته اصلی توسط SouRena! دِمِت گرم راچِکِتیم کا نوکرم دادا راچکتیم یعنی کوچکتیم بلا می سر؟
نوشته اصلی توسط rebasss من سرعت دارم ، نامحدودم دارم ... اما خودم نمیخوام ... اصن سر همین موضوع باس برم بهشت ، کم چیزی نیست که بستر آمادست من دست رد میزنم اره والا... از چه شرکتی میگیری؟؟؟؟
pirana, rebasss, SouRena!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن