ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻓﺎﻣﻴﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺧﺎﻟﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﻴﮑﺮﺩﻥ ﻳﻮﺍﺷﮑﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺑﺎﺯﻳﺸﻮﻥ ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﺎ ﺯﻣﺎﻧﻪ ﻣﺎ ﮐﺮﺩﻩ ! ﻫﻴﭽﯽ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺧﺮﻩ ﺑﺎﺯﯼ ﭘﺴﺮﻩ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺰ ﺳﻘﻂ ﺟﻨﻴﻦ ﻣﻴﮕﺸﺖ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﻧﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﭽﻤﻮ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﻓﺎﻣﻴﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺧﺎﻟﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﻴﮑﺮﺩﻥ ﻳﻮﺍﺷﮑﯽ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺑﺎﺯﻳﺸﻮﻥ ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﺎ ﺯﻣﺎﻧﻪ ﻣﺎ ﮐﺮﺩﻩ ! ﻫﻴﭽﯽ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﺧﺮﻩ ﺑﺎﺯﯼ ﭘﺴﺮﻩ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺰ ﺳﻘﻂ ﺟﻨﻴﻦ ﻣﻴﮕﺸﺖ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﻴﮕﻔﺖ ﻧﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺑﭽﻤﻮ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ
هروقت میخاد آقای گزارشگر شروع بشه یه دلم میگه بخاطر محمدرضااحمدی که خیلی باحال اجرا میکنه نگاه کنم ولی اون یکی دلم که زورش بیشتره میگه آخه نصیرزاده کجا اینجا کجا بگیر بتمرک.....
طرف میره امتحان رانندگی بده،بهش میگن چطور بود؟میگه:والا فضا خیلی معنوی بود.هرطرف میپیچیدم افسره میگفت یا ابوالفضل
دختر:هاها ها دوستم شماره دوست پسرمو از تو گوشیم دزدیده دوستش:خو این کجاش خنده دار بود؟!؟!؟دختر:اخه یه هفتس داره واسه داداش خودش اس ام اس عاشقونه میفرسته
یه بار حوصلم سر رفته بود به یه شماره ناشناس اس ام اس دادم:عزیزم من حامله ام هیچی دیگه زنش فک کنم زنگ زد من که نفهمیدم چی میگفت فقط صدای جیغ میشنیدم...سرگرمی سالم به این میگن!
آیا میدانید...سرعت نصب نرم افزار تو ایران ده برابر انگلیس هستش چون اونا مرحله به مرحله توضیحات رو میخونن ما نمیخونیم و فقط yes yesمیزنیم و به امید خدا میریم جلو
یه لب از اون لبای خوشمزه میدی!!! . . . . . . . . . . . . . . . . عَلی دایی هِنگامِ خَریدنِ رُب
یه روز داداش کوچیکمو اندازه ی خر کتکش زدم بعد شلوارشو کشیده پایین گفت ببین من 2 تا غده دارم 2 سال دیگه میمیرم اینقدر منو نزن...!!
غضنفر میره دسشویی هرچی زور زد آروغ میزد به خودش میگه :نکنه برعکس نشتتم
یه خانم همسایه داریم که هر وقت میخواد پارک دوبل کنه من با نیم کیلو تخمه میشینم تو تراس نیگاش میکنم
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)