عصر جمعتون با صفا
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
راننده تاكسي ميانسالي را رد كرده بود ولي بازوهايش كه از زير آستين كوتاه پيراهنش بيرون افتاده بود هنوز قوي به نظر ميرسيد. روي دست چپ راننده دو خالكوبي بود. بالاي ساعدش نوشته بود «الهه ناز» و زير آن چيز ديگري نوشته بود كه چون رويش دوباره خالكوبي كرده بود خطخطي شده بود و خوانده نميشد.
قبلا خالكوبي خطخطي شده نديده بودم. زيرچشمي سعي كردم نوشته خطخطي شده را بخوانم اما نميشد. راننده متوجه نگاههايم شد. براي اينكه حرفي زده باشم گفتم: «مثل اينكه ترانه الهه ناز رو خيلي دوست داريد؟» راننده گفت: «الهه اسم زنم بود. بعد خنديد و گفت راستش خيلي هم ناز بود.»گفتم: «خدا رحمتشون كنه.»
راننده گفت: «نمرد، ولم كرد و رفت.»
مدتي سكوت شد.
همچنان به دست راننده نگاه ميكردم. راننده گفت: «جوون كه بودم عاشق يه دختري بودم كه اسمش «فروغ» بود. اسم «فروغ» و زدم رو دستم ولي جورمون جور نشد...
وقتي «الهه»رو گرفتم ديدم همش از اينكه رو دستم زدم «فروغ» دلخوره. منم رفتم «فروغ» و خط زدم به جاش بالاش زدم «الهه ناز...» هشت سال با هم بوديم بعد «الهه» ولم كرد.
گفتم: «از «فروغ» خانم خبري نداريد؟» گفت: «دارم ولي اوني كه اسمشو خط نزده بوديم ولمون كرد واي به حال اوني كه اسمشو خط زديم.»
سروش صحت
برای درک عمق فاجعه همین الان واژه "همون" رو جستجو کنید
من دیگه حرفی ندارم :|
ﻳﻚ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺳﻜﻮﺕ ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻭ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺍﻭﻥ ﻣﺮﺩﻯ ﻛﻪ ﺑﻪ
ﺯﻧﺶ ﮔﻔﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﻣﺎﻟﺰﻳﺎﯾﯽ 370 ﻣﻴﺮﻩ ﭼﻴﻦ
ﻭﺑﻌﺪﺍﺯﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪﻥ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺍﻻﻥ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺍﺯ
ﺧﻮﻧﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺑﻴﺎﺩ ﺑﻴﺮﻭﻥ!!!!!!
اینجانب از این تریبون استفاده کرده و از گروه داعش خواهش میکنم که به حرم آن بزرگواران کاری نداشته باشند و آن را تخریب نکنند زیرا که منه ایرانی بدبخت باید هزینه بازسازیشان را بدهم و دیگر نمیتوانم . نمیتوانم .ندارم..میفهمی؟
ﻟﺮﻩ ﻣﻴﺮﻩ ﺩﻛﺘﺮ
ﭼﻴﺰﺷﻮ ﻧﺸﻮﻧﺶ ﻣﻴﺪﻩ
ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻴﮕﻪ : ﭼﻴﻪ؟ﻣﻰ ﺧﻮﺍﺭﻩ؟
ﻣﻴﮕﻪ : ﻧﻪ
- ﺳﻮﺯﺵ ﺩﺍﺭﻩ؟
- ﻧﻪ
-ﺩﺭﺩ ﻣﻰ ﻛﻨﻪ؟
- ﻧﻪ
- ﭘﺲ ﭼﻰ؟
-ﻣﻴﮕﻪ ﺑﺒﻴﻦ ﭺ ﻧﺎﺯ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻩ !!
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)