تفاوت پریود شدن دختران قدیم و جدید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دخران قدیم: آخ جون یه هفته نماز تعطیل
دختران جدید: ایول حامله نیستم :| :|
تفاوت پریود شدن دختران قدیم و جدید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دخران قدیم: آخ جون یه هفته نماز تعطیل
دختران جدید: ایول حامله نیستم :| :|
"به تُخـــ.مـم" فقــط یــک کلمه نیـسـت ، یک سبـک زندگـیه...
2 روز پیش رفتم طباخی یه 2 تا مغز خوردم خیلی سر حال شدم دیروز هم رفتم 2 تا مغز دیگه خوردم انقدر انرژیم زیاد شد رفتم به مامانم گفتم من میخوام زن بگیرم طفلی انقدر خوشحال شد شبش رفته بود تو درو همسایه داشت دنبال یه دختر واسه من میگشت...خلاصه امروز صبح هم گفتم برم 2تا مغز دیگه بخورم رسیدم دم طباخی دیدم پلمپ شده یه پارچه زدن به علت فروش کله پاچه خر تا اطلاع ثانوی پلمپ است.....فهمیدم مغز خر خورده بودم میخواستم زن بگیرم به خودم اومدم . )))))))2 روز پیش رفتم طباخی یه 2 تا مغز خوردم خیلی سر حال شدم دیروز هم رفتم 2 تا مغز دیگه خوردم انقدر انرژیم زیاد شد رفتم به مامانم گفتم من میخوام زن بگیرم طفلی انقدر خوشحال شد شبش رفته بود تو درو همسایه داشت دنبال یه دختر واسه من میگشت...خلاصه امروز صبح هم گفتم برم 2تا مغز دیگه بخورم رسیدم دم طباخی دیدم پلمپ شده یه پارچه زدن به علت فروش کله پاچه خر تا اطلاع ثانوی پلمپ است.....فهمیدم مغز خر خورده بودم میخواستم زن بگیرم به خودم اومدم . )))))))2 روز پیش رفتم طباخی یه 2 تا مغز خوردم خیلی سر حال شدم دیروز هم رفتم 2 تا مغز دیگه خوردم انقدر انرژیم زیاد شد رفتم به مامانم گفتم من میخوام زن بگیرم طفلی انقدر خوشحال شد شبش رفته بود تو درو همسایه داشت دنبال یه دختر واسه من میگشت...خلاصه امروز صبح هم گفتم برم 2تا مغز دیگه بخورم رسیدم دم طباخی دیدم پلمپ شده یه پارچه زدن به علت فروش کله پاچه خر تا اطلاع ثانوی پلمپ است.....فهمیدم مغز خر خورده بودم میخواستم زن بگیرم به خودم اومدم . )))))))
بچه ها یه نصیحت از طرف من
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هميشه با زبان ساده سخن بگوييد
چون التزام به معقوليات و انكسار از بدويات در تعتير آنچه مقتضى ست ممارست به عمل نقض نيست!
فاک و دیگر هیچ...
دلم برات تنگ شده اوبي
.
.
.
.
.
.
.
زن اوباما پس از جدایی
مورد داشتیم طرف فکر میکرده یبوست یه جور جهت ماهوارس...
پیرمردی به دلقک گفت:
همه به رویت میخندند اما هیچکس از دلت خبر ندارد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دلقک گفت: گوه خوریش به تو نیومده پیرمرد
و پیرمرد ضایع شد :|
چالش جدید منو بابام :
زمون ما بچه حق نداشت دست به کنترل بزنه
الان 3 روز دارم قانعش میکنم بابا زمان شما
کنترل نبود
میگه گوه نخور احترام ک بوده...
ﻗﯿﻤﺖ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺩﺭﻗﺰﻭﯾﻦ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ........
ﺩﻡ ﺑﺎﻍ 1200
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﻪ ﺑﺎﻍ ﻣﺠﺎﻧﯽ :|
خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد شه ؟!!
نمیشه همینطوری یه حالی بدی ...؟!!!
ما داریم هزینه زندگی تو نیویورک رو میدیم
اما
با کیفیت شعب ابیطالب زندگی می کنیم ...
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 31 مهمان ها)