زندگی بی کی|ر صفا نداره
آدم کیونی که حیا نداره
اونایی که کس خلن
عاشق کف دستین
پیش احسان عزیزن و خیار دار و شیار دار نداره
ج|قی باش ؛ کس لیس نباش
کیونده شو ؛ کس لیس نباش
زندگی بی کی|ر صفا نداره
آدم کیونی که حیا نداره
اونایی که کس خلن
عاشق کف دستین
پیش احسان عزیزن و خیار دار و شیار دار نداره
ج|قی باش ؛ کس لیس نباش
کیونده شو ؛ کس لیس نباش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انداختن بیرون یه ذره هوا بخوره احتمالا قزوینین داغ کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پیش تو فیس بوک با یه دختره دوست شدم بعد یه شب بهم پی اِم داده میگه میخوای بچه هامو نشونت بدم؟؟
من :|
آره ببینم؟؟
برداشته عکسه سه تا عروسکاشو گذاشته... |:
گفتم میخای منم بچمو نشونت بدم؟؟ :))
گُفت آرهههههههههه
منم یه عکس از کــ|یرم انداختم فرستادم براش ..:|
زد بلاکم کرد تخمه سگ لاشی .. !!
درسته بچه من زِشت تر بود ولی نباید به روم میاوُرد جاکش
سيـر تكـامل آلـت مـردانـه:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خـالـه قـربـونـش بـره
نـانـاز
شـوشـول
شـومبـول
دودول
دول
كـي|ـر
آقـا بــهـرام
اسكنـدر مقـدونـي
چـنگـيـز خـان مغـول
دسـت خــر
آلـت قـتـالـه
خـيـار شـور پـلاسيـده
هـمه از خـاكـيـم و بـه خـاك ميـرويـم :))))))
پدری در آخرین لحظات عمر پسرانش را جمع کرد و گفت: تنها يک دست خود را بالا بیاورید . . .
آيا يک دست صدا دارد؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بچه ها بشکن زدند . . .
پدر اخر عمری *** شد و مُرد !!!
وجدان تو همانند اسپرمی است که سعی میکند تورا به انسانیت برساند
اما افسوس نفس اماره ات مثه کاندوم مانع آدم شدنت میشود
صلووواااااات
(مخاطب؛ عده ایی احمق)
ﺗﻠﻮﺯﯾﻮﻥ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﭘﺨﺶ ﻣﯿﮑﻨﻪ ،
ﺣﻘﻮﻕ ﭘﺴﺮﻩ 400 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻨﻪ ...
ﺯﻧﺶ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ
ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ
ﻫﻢ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻟﺒﺎﺳﺸﻮﯾﯽ ﻣﯿﺨﺮﻩ ،
ﻫﻢ ﻓﺮﺵ ﺩﺳﺘﺒﺎﻑ !
ﺗﺎﺯﻩ ﻣﺴﺘﺎﺟﺮ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ
.
.
.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﺯﻧﺶ ﺟ|ﻨﺪﻩ ﻧﯿﺲ ؟:|
یکی ا رفیقامو بعد از ۴سال میبینم باهم قرارمیزاریم یه رستوران؛وقتی رسیدم اومده بود سریه میز نشسته بود گف یه سورپرایز برات دارم؛تااومدم ازش بپرسم یه دختراومد تو رستوران؛گفتم:اوووووف علی اونجارو نیگا!!عجب دافیه…جون…هیکلو نیگا…زوم کن رو کیونش اوووف سینه هاشو ببین کجامیشینه برم مخشوبزنم!خب تومیمردی یکی از این جیگرا رو ب عنوان سورپرایز برامن میاوردی؟دیدم علی داره سرخ میشه از اونورهم هی داف جیگره بمون نزدیک میشد تا این که ازجاش بلن شد گف:اتفاقا سورپرایزم ایشونه…نامزدم سارا!!!هیچی دیگه من از موقع یه ماه شاش بند بودم
الان شبا میرم از خونه بیرون یه ساله علی با قمه سرکوچه وایمیستع منو بگیره جر واجر کنه .
در حال حاضر 153 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 153 مهمان ها)