زندگی، خِّسته شدم از کَردَنِت!!!تو چی 23. ساله منو گاییدی... هنوز ارضا نشدی؟؟؟؟؟؟
زندگی، خِّسته شدم از کَردَنِت!!!تو چی 23. ساله منو گاییدی... هنوز ارضا نشدی؟؟؟؟؟؟
وقتي كسي ناراحتت مي كنه ٤٢ ماهيچه استفاده ميشه تا اخم كني اما فقط ٤تا ماهيچه لازمه تا دستتو دراز كني و بزني تو دهنش .ديگه هر جور خودتون راحتين ، وظيفه من اطلاع رساني بود .
فیلم هندی دیدم یارو طناب انداخت هلیکوپترو گرفت رو هوا.........بعد هلیکوپتر میخاست بره این نمیزاشت...
جالبه.....ﺩﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﮊﺍﭘﻦ " شينتو" ﺍﺳﺖ كه بيشتر بر اصول انساني تاكيد ميكند تا بهشت و جهنم و ... ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺧﺒﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﺁﻟﻤﺎﻥ، ﻣﺮﺩﻡ ﮊﺍﭘﻦ، ﮐﻪ ، ﺑﺤﺮﺍﻥ ﺳﯿﻞ ،ﺳﻮﻧﺎﻣﯽ ﻭ ﻧﺸﺖ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍﺩﯾﻮﺍﮐﺘﯿﻮ ﺭﺍ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪﺍﻧﺪ، ﺑﯿﺶ ﺍﺯﺳﻪ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﯾﻦ ) ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ۴۵ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺩﻻﺭ( ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺩﺭﻣﻨﺎﻃﻖ ﺳﯿﻞ ﺯﺩﻩ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﺍﻧﺪ .ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ۵۷۰۰ ﮔﺎﻭﺻﻨﺪﻭﻕ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪﻩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﯿﻞ ﮐﻪ ﺣﺎﻭﯼ ﺑﯿﺶ ﺍﺯﺩﻭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ، ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .ﺳﺨﻨﮕﻮﯼ ﭘﻠﯿﺲ ﮊﺍﭘﻦ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﺩﺍﻭﻃﻠﺒﺎﻥ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﮐﯿﻒﭘﻮﻟﻬﺎﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﯿﺪﻫﻨﺪ ﻭ ﺗﺎ ﮐﻨﻮﻥ ۹۶ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﺒﺎﻟﻎ ﭘﯿﺪﺍﺷﺪﻩ، ﺑﻪ ﺻﺎﺣﺒﺎﻧﺸﺎﻥ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻓﮑﺮﺷﻮ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻮﻣﻦ ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻩﺑﻬﺸﺖ، ﻭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮﺍﻥ ﺑﯽ ﺩﯾﻦ ﺭﻭ ﺑﺒﺮﻩ ﺟﻬﻨﻢ!!!!!ﺩﺭ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﮊﺍﭘﻨﯽ ﻣﻔﻬﻮﻣﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﮔﻨﺎﻩ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩﺗﻨﻬﺎ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﺑﺎﺯﺩﺍﺭﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﺍﻭﻧﺠﺎ، " ﺷﺮﻣﻨﺪﮔﯽ" ﺍﺳﺖ .ﻭﺍﺳﻪ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺎﺭﺵ ﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺪﻩ ، ﭘﯿﺶ ﻣﺮﺩﻡﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻣﯿﺸﻪ، ﺣﺘﯽ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﻣﻨﺪﮔﯽ ﻧﯿﺰ ﺩﺳﺖ ﺑﻪﺧﻮﺩﮐﺸﯽ ﺑﺰﻧﻪ، ﭼﻮﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ ...ﺑﯽﺩﯾﻨﺎﻥ ﮊﺍﭘﻨﯽ
قوانین عجیب کشورها
٭ استفاده از اینترنت ممنوع است مگر اینکه از تمام وزارت های کشور مجوز بگیری
کره شمالی
٭ اگر تا 27سالگی جایی استخدام نشدی،مستقیم به ارتش ملحق میشوی
کره شمالی
٭ اگر کلمه ی اسلام را سر زبان بیاوری اعدام میشوی
بورما
٭ اگر روز یکشنبه کار کنی مورد بازجویی قرار میگیری، مگر اینکه پلیس باشی
ایتالیا
٭ اگه آلمانی باشید و ماشین ساخت آلمان بخرید،فقط نصف قیمت ماشین را پرداخت می کنید، نصف دیگر آن را دولت پرداخت میکند
آلمان
٭ غیر از روز جمعه دو روز دیگر هم بدون عذر موجه می توانی سر کلاس حضور پیدا نکنی
نیجریه
٭ ممنوع است کسی را از خواب بیدار کنی، چون خواب مقدس است
کره جنوبی
- آخرین نفری که بلند میشه سفره رو جمع میکنه
ایران
قوانین عجیب کشورها
٭ استفاده از اینترنت ممنوع است مگر اینکه از تمام وزارت های کشور مجوز بگیری
کره شمالی
٭ اگر تا 27سالگی جایی استخدام نشدی،مستقیم به ارتش ملحق میشوی
کره شمالی
٭ اگر کلمه ی اسلام را سر زبان بیاوری اعدام میشوی
بورما
٭ اگر روز یکشنبه کار کنی مورد بازجویی قرار میگیری، مگر اینکه پلیس باشی
ایتالیا
٭ اگه آلمانی باشید و ماشین ساخت آلمان بخرید،فقط نصف قیمت ماشین را پرداخت می کنید، نصف دیگر آن را دولت پرداخت میکند
آلمان
٭ غیر از روز جمعه دو روز دیگر هم بدون عذر موجه می توانی سر کلاس حضور پیدا نکنی
نیجریه
٭ ممنوع است کسی را از خواب بیدار کنی، چون خواب مقدس است
کره جنوبی
- آخرین نفری که بلند میشه سفره رو جمع میکنه
ایران
از سيگار هم بدم آمد ...
ممه هايت طعم سيگار ميداد ...
و من ميدانستم تو سيگاری نيستی..
تووو....
تو
تو جن|ده هستی .......
ژانر عاشخانه کی|ری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه فامیلمونو تا 4 سالگی نتونستن از شیر بگیرن ، مامان بزرگش یه روز ممه ی سایز صدوپنجاشو در آورد گفت بیا من بهت شیر بدم، 3 ساله دارن بچه بیچاره رو میبرن روانپزشک تا لکنت زبونشو برطرف کنن از شوک حادثه!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺳﺮﺗﻮﻥ ﮔﺮﻡ ﻣﻤﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺷﺪﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻦ
ﻻﺷﯿﺎ .......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﮐﺘﺮ ﺷﺮﻳﻌﺘﻰ
یکی از فانتزیام اینه که شب اول قبر از نکیر بپرسم
.
.
.
.
داداش تو واقعا ک|یر نداری؟بعد با منکر بهش بخندیم
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)