میخام یه روز " بگا " رو دعوت کنم بیاد اینجا
.
.
.
.
.
.
زشته همش ما میریم اونجا
میخام یه روز " بگا " رو دعوت کنم بیاد اینجا
.
.
.
.
.
.
زشته همش ما میریم اونجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺣﺎﻻ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﮐﺎﻧﺪﻭﻡ ﺗﻮ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﻪ:
ﺳﻼﻡ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟
.
.
.
.
.
ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺯﻧﺖ ﺑﺸﻢ، ﻣﻨﻮ ﺑﺎ ﭼﯽ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟
.
.
.
.
.
ﺣﻤﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﻴﺪ
( ﻛﺎﻧﺪﻭﻡ ﺗﺒﺮﻙ)
ﺑﺎ ﺗﺒﺮﻙ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻓﺸﺎﺭ ﻳﻚ ﻓﺸﺎﺭ ﺟﺎﻳﺰﻩ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وختی نشه مخاطب خاص رو از طریق اینترنت کرد،
با من از تکنولوژی حرف نزنید :))))
.
.
.
والاااا مکان نداریم که...
������_.:"خبر خوب!":.
فقط ايرانسلي ها
کد زیر را بزنید
*555*6*1#
ستاره555ستاره6ستاره 1 مربع
تا 15 روز فرصت دارید یکبار گوشیتونو شارژ کرده و مطابق همون قدر که شارج میکنید ایرانسل بهتون هدیه میده (فقط اولین بار).
توجه کنید فقط جایزش برای یکبار شارج کردنه اونم تا 15 روز پس از وارد کردن کد بالا! یعنی اگه شما الان کد رو بزنین، تا 15روز فرصت دازین شارج کنین، مثلا اگه 5تومن شارج کنید، 5تومن هدیه میگیرید! و فقط یکبار این هدیه به شما تعلق میگیره.....
ﺩﺭﻭﻍ ﻫﺎﯼ ﻣﺸﻬﻮﺭ ﺍﯾﺮﻭﻧﯽ ﻫﺎ :
ﻓﻘﻂ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺭﺋﯿﺲ ﻣﻮﻧﺪﻩ
ﺍﯾﻦ ﻟﺒﺎﺱ ﺟﻨﺴﺶ ﺗﺮﮎ ﺍﺻﻠﻪ
ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﺧﻮﺍﻫﺮﯼ ﻣﯿﺒﯿﻨﻤﺶ
ﻫﻤﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺷﮕﻠﻦ
ﺍﺯ ﻓﮑﺮ ﺗﻮ ﺗﺎ ﺧﻮﺩ ﺻﺒﺢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﻮﺩﻡ
ﺍﯾﻦ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺳﯿﮕﺎﺭﯾﻪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ
ﻣﻨﻮ ﺗﻮ ﺟﻮﻭﻧﯿﺎﻡ ﻧﺪﯾﺪﯼ
ﺍﯾﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺩﻭﯾﯿﻪ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ
ﻣﺮﺳﯽ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻡ , ﺭﮊﯾﻢ ﺩﺍﺭﻡ
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺟﻨﺲ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ , ﻫﻤﺶ ﺭﻭ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ
ﻋﻤﻮﻡ ﻓﻮﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﯿﺎﻡ
ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ ﻧﺰﺍﯾﯿﺪﻩ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻡ ﮐﻨﻪ
بی شما صفا نداره
ازفردادرس میخونم
ﺧﻮﻧﻪ ﺭﻭ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﮐﻨﯿﻦ ﭘﺴﺮﻡ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩﻩ
ﺷﻤﺎ ﻓﺮﻡ ﺭﻭ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﻦ ﻣﺎ ﺑﺎﻫﺎﺗﻮﻥ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ||||:
ميگن تو ايران ١٠ ميليون از جوانان جغي ان حالا اگه من الان جغو بزارم كنار ميشن ٩ ميليونو ٩٩٩ تا :))))
ريدم به چنين آماري كه به كيره من بستگي داره :))
مورد داشتیم از طرف پرسیدن خواننده مورد علاقت کیه؟طرف با کلی گذاشتن کلاس و لهجه زبان گوجه خیاری گفته:جنیفر لوپز رو دوست دارم.اگه ریحانا متال میخوند بیشتر به گریمش میخورد.جاستین هم بچه ست اما پاپ خوندنش رو دوست دارم.مخصوصا توی ریتم فلان.آخرش هم همون طرف رو در حال زمزمه آهنگ "امشو شوشه لیپک لی لی لونه"دیدن !!! :|
بچە سرخپوست: مامان چرا اسم بابا گرگ سفیده؟
مامان سرخپوست: چون بابات یه گرگ سفید رو کشته.
چرا اسم برادرم افتاب تابانه؟
چون برادرت زیر افتاب تابان به دنیا اومده.
چرا اسم خواهرم گندم طلاییه؟
چون من و بابات تو مزرعه گندم طلایی خواهرت رو درست کردیم.
دیگه بخواب کاندوم پاره، فردا باید بری مدرسه
فداکارترین ادم دنیا اون سانسور چی هست که برنامه های صداوسیما رو با دقت میبینه سانسور میکنه و جهنم رو به جون میخره تاماها یه وقت نریم جهنم. خدا خیرت بده اخوی رفتی جهنم برات از بهشت آب یخ میارم
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)