امشب دل من هوس ممه کرده :)))
عاشق شده از عشق تو تب کرده ^__^
.
.
.
.
.
.
شماعی زاده بعد دیدن لیلا فروهر :)))
امشب دل من هوس ممه کرده :)))
عاشق شده از عشق تو تب کرده ^__^
.
.
.
.
.
.
شماعی زاده بعد دیدن لیلا فروهر :)))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ﺩﺭﺟﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ دیوونگی ﺭﺳﯿﺪﻡ ﮐﻪ؛ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻨﺪﻡ !!.ﺗﺎﺯﻩ ﺁﺧﺮﺷﻢ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﭙﺮﺳﻢ : ﺟﺎﻥ ﻣﻦ؟؟؟
خیلی سخته وقتی داری پست عاشقانه میذاری از خیسی کلیدای کیبوردت بفهمی داری گریه میکنی واسه شما هم پیش اومده؟؟؟؟؟..واس من که پیش نیومده!!این قرطی بازیا چیه!!من ته دیگ ماکارونیم سوخت گریه نکردم!!!این اسکل بازیا چیه ملت در میارن والا به خدا!
ﺷﻨﺎﮔﺮ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﯿﻦ ﻫﺸﺖ ﻧﻔﺮ ﻫﺸﺘﻢ ﺷﺪﻩ , ﺑﻌﺪ ﻣﺮﺑﯽ ﺷﻨﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯿﮕﻪﻓﺮﺍﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣﺎ ﻇﺎﻫﺮ ﺷﺪﻩ............... ﻓﮑﺮﮐﻨﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﻏﺮﻕ ﺑﺸﻪ
سرکوچمون یه ساندویچی بازشده که زده. ،،،، اسنک،اسنک،کتلت !!
.
.
.
.
.
انصافا دست وبالم خالیه وگرنه بغلش یه مغازه میزدم و مینوشتم... کتلت. کتلت به گوشم !!!!!
اره برا شما که قمی معمولیه اینفقط کافیه یارو بیحجاب باشه
تی شرت طرح
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 81 مهمان ها)