انقد بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردن و حرف می کشیدن ازمون!
الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم...
انقد بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردن و حرف می کشیدن ازمون!
الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم...
سوال :
اینا که میرن توی برنامه کودک چرا تغییر نمی کنن؟؟!
مجید قناد از موقعی که من 7 سالم بود همین شکلیه!
عمو پورنگ هم که قرار نیست حتی یه سال بهش اضافه بشه! همون 18 ساله مونده!
حالا خاله ها هم به کنار این امیر محمد چرا بزرگ نمیشه؟؟
اصن چه خبره تو صدا سیما؟
نکنه شربت جاودانگی میخورن ؟!
ﺣﺘﻰ ﺗﺼﻮﺭﺷﻢ ﺳﺨﺘﻪ، ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻳﻪ ﺷﺎﻋر ﺗوﺧﻠﻮﺕ ﻭ ﺗﻨﻬﺎﻳﻰ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﺶ ﺭﻭ ﻳﻜﺠﺎﺟﻤﻊ ﻛﻨﻪ ﻭ ﺭﻭﻯ ﻛﺎﻏﺬﺑﻨﻮﻳﺴﻪ
ﻧﺎﺭﻯ ﻧﺎﺭﻯ ﻧﺎﺭﻯ،ﻳﻪ ﮔﻮﻟﻪ ﺍﻧﺎﺭﻯ ناری
:-)))))))))))))))))))
بعضی از دوستی ها مثل دوستی تام و جریه
سر به سر همدیگه میذارن
همدیگرو اذیت میکنن
همدیگرو عصبانی میکنن
اما نمیتونن بدون هم زندگی کنن
مشکلات جنسیو چیزایی که با حالنو نصفشو بذارین بقیشو به صورت لینک شده بذارین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما یه مزیت خیلی خوبی که داریم اینه کهوقتی که بزرگ شدیم و به مامان و بابا تبدیل شدیمسر زده رفتیم تو اتاق بچمون و دیدیم داره به صفحه دسکتاپ خیره میشهیکی میکوبیم پس کلشمیگیم کره خر بیار بالا ببینم چی داشتی میدیدی
در ضمن یه ذره آروم تر مام برسیمرفتم ناهار بخورما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلات جنسی رو به صورت عکس بذارین الان امیر میاد گیر میده، امروز بهم گیر داد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی
.
.
.
.
.
.
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)