دختره انقد داده، پشه از ترس ایدز خایه نمیکنه نیشش بزنه!
بعد اومده پیش ما دم از تنهایی میزنه!
دختره انقد داده، پشه از ترس ایدز خایه نمیکنه نیشش بزنه!
بعد اومده پیش ما دم از تنهایی میزنه!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر جون نیم کیلو باش ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی ممه باش !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من بی ادبم؟
هی میگین بی ادبی آخه پسر به این خوبی
.
.
،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
والا ...
کسکشا عیب میزارن رو ادم :|
کى از رفقا از تايلند برگشته بود! خانومش ميخواسته لباساشو بشوره، تو جيبش چندتا کاندوم پيدا کرده! ازش ميپرسه: مرتيکه خائن اينا چيه؟اينم بدون هل شدن ميگه: اونجا که ميرى بقالى خريد ميکنى، مثل اينجا، پول خرد ندارن بدن، جاش بهت کاندوم ميدن! خداييش تا حالا کسى اينجورى قشنگ قانعت کرده بود!!!
یه بارم اومدیم فاز معنوی برداریم.داشتم کویتی پور گوش میدادم.اهنگ که تموم شد
.
.
.
.
.
کصکشه کیونی منو حشری کردیه پیشرو یه دفه پخش شد.کلن تکنولوژی تو این زمینه خعلی بیشعوره خخخخ
ﻳﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮎ ﺧﻴﻠﯽ ﺫﻫﻨﻤﻮ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻳﻨﻪ ﮐﻪ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﺮﺍ ﺩﺧﺗﺮﺍ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﻣﻴﺪﻥ، ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﻋﻼﻗﺲ ... ؟؟؟
ﻭﻟﯽ ﭘﺴﺮﺍ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﻣﻴﮑﻨﻦ، ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻬﻮﺗﻪ !...؟؟؟
همین الان دوس دخدر سابقم بم پیام داد:
دلت بسوزه دارم ممه هامو گنده میکنم واسه دوس پسر جدیدم ^__^
جوابشو دادم:
توهم کونت بسوزه همزمان که با تو بودم با یه دخدره دوس بودم که ممه هاش 85 بود.
تورو از *** میکردم اونم میذاشتم لا ممه هاش :)))))
.
.
.
.
.
.
این داستان:
گنده گوزی واسه دوس دخدر
تا این باشه دیگه واسه من کونده بازی در نیاره
والااا...!
یسریا خیلی پر رو شدن کصکشا خخخخخخخخخ
به دختره گفتم بیا ممه هاتو بمالم بزرگ بشن...
برگشته میگه: خفه شو خودم میرم تناسب اندام کار میکنم بزرگ میشن... فرداش بهم خبر دادن وزنه افتاده روی سینهاش، ممه هاش ترکیدن...
کلید اسرار
این قسمت "آه مومن"
ناموسن میدونستین این حباب های تو عسل واسه چیه ؟؟.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.زنبوره وسط کار گوزیده !!!!من برم به کشفیات بعدیم برسم.
ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﻣﻬﺮ:
ﺁﯾﺪﺍ ﺟﻮﺟﻮ <=== ﻣﺎﻣﻮﺭ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﯼ !!!
ﻧﮕﺎﺭ no pv <=== ﻣﺒﺼﺮ ﮐﻼﺱ !!!
ﻣﻬﺴﺎ ﺗﮏ ﭘَﺮ <=== ﺁﻧﺘﻦ ﻣﺪﺭﺳﻪ !!!
ﻧﺴﯿﻢ ﺧﻮﺷﺠﻠﻪ <=== ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﺎﺕ ﺭﺍﻫﺮﻭ !!!
!!!!!!ﭘﺮﻧﺴﺲ ﺳﺎﺭﺍ!!!!!!! <=== ﻣﺴﺌﻮﻝ ﻧﻤﺎﺯﺧﻮﻧﻪ !!!
ﺷﺎﺩﯼ ﺩﺍﻓﯽ <=== ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﺩﻋﺎﯼ ﻓﺮﺝ !!!
ﻧﮕﯿﻦ ﻣﻐﺮﻭﺭﻩ <=== ﻗﺎﺭﯾﻪ ﻗﺮﺁﻥ !!!
ﻣﻮﻧﺎ wolf <=== ﺑﺎﻻﯼ ﺳَﮑّﻮﯼِ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺟﻬﺖ ﺍﻧﺠﺎﻡ
ﻭﺭﺯﺵ ﺻﺒﺤﮕﺎﻫﯽ ...
در حال حاضر 129 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 129 مهمان ها)