ﺗﺠﺮﺑﻪ ب من ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩ..... ..................منم دراوردم ب تجربه نشون دادموالا فک کرده شوخی دارم باهاش:
ﺗﺠﺮﺑﻪ ب من ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩ..... ..................منم دراوردم ب تجربه نشون دادموالا فک کرده شوخی دارم باهاش:
فتوای جدید علمای حوزه علمیه:اگه یه پسر به دختری بگه قربونت برم 20 ضربه شلاق داره، اگه بگه قربونت برم خوشگلم 70ضربه شلاق داره،ولی اگه بگه قربونت برم الهی....چون در راه خداست هیچ اشکالی ندارد
ترکه میره رستوران، گارسون میگه: غذای امروز «كوجی پورو تیاپوفو ساخارینو گلاسه» با «لیمو» هست! ترکه میگه: «كوجی پورو تیاپوفو ساخارینو گلاسه» با چی؟؟؟
دیدین صبحا که بیدار میشین بعدش یه لحظه دوباره میخوابین، بیدار که میشی میبینی ۳۰دقیقه گذشته…؟؟؟حالا تابلوئه که ۲دقیقه بیشتر نخوابیدیا ! فکر میکنن ما خریم… !!!
تو جهنم همش میگی یادش بخیر.. ایرانم این شکلی بود...
دلم می خواد وقتی پیر شدم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دخترم یا پسرم ازم پرسید عشقت کی بود....
بتونم با دستم به اتاق اشاره کنم و بگم...
اونجا نشسته!
فقط کمی بیشتر مرد باش!....
مرد لازم نیست همیشه برای من گل بخرد و یا ...بوی خوش ادکلونش از خودش زودتر وارد اتاق بشود!....
مرد من لازم نیست هر شب مرا برای شام به رستوران دعوت کند ،یا برایم هدیه بخرد و یا....حتی حرفهای قشنگ قشنگ بزند!...
مرد من اگر مثل قهرمان فیلمها خیلی قد بلند یا قوی و پولدار هم نباشد مهم نیست !...
مرد من حتی اگر گاهی از دیدن قشنگی های دختر جوان همسایه چشم هایش بدرخشد و ناخود آگاه لبخند بزند ...نه اینکه دلم نگیرد اما میشود ...میتوانم که ببخشمش ...
مرد من حتی وقت هایی که بهانه میگیرد و مشت به دیوار میکوبد دوست داشتنی است ...وقتی میدانم شاید از گرانی و فشار و غم دلگیر و بهانه گیر شده است ....
مرد من کافی است فقط کمی بیشتر مرد باشد ...تا برایش یک دنیا زن باشم .
کافی است...فراموش نکند برای یک زن مردش یعنی بخت و دنیا و قرار و آرامشش!...
کافی است کمی بیشتر مرد ...کمی بیشتر عاشق باشد!....
ویرایش توسط rrezaei7280 : 09-25-2014 در ساعت 01:51 AM
azade, eagles, pirana, Reza_Jackman, YAS
ﺩﺭﺳﺘﻪ که ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻴﮕن ﻣﻤﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺭﻭ ﻓﺮﻡ و ﺑﺰﺭﮒ و ﺧﻮﺏ
ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﺗﺮﺟﻴﺤﺄ ﺳﺎﻳﺰﻩ 85 باشه :-!
اما نباس ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻛﺮﺩ ﻣﻤﻪ سایز 85 دست رنجه یکی ﺩﻳﮕﺲ ﻭ ﺍﺯ ﻧﻮﻥ ﺳﮓ ﺣﺮﻭﻡ ﺗﺮﻩ :
ﻣﻤﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻭﻟﺶ ﺳﺎﻳﺰﺵ 60. 65 باشه بعد تو ﺩﺳﺘﺎﻱ ﺗﻮ ﻣﺜﻠﻪ ﻟﻮﺑﻴﺎﻱ ﺳﺤﺮ ﺁﻣﻴﺰ ﺭﺷﺪ ﻛﻨﻪ ﻭ ﺑﺎﻋﺜﻪ آرامش و شادیه قلبه ﺗﻮ ﺑﺸﻪ ;
ﺑﻠﻪ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻳﺎﺱ ;
ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﯾﻪ ﺷﺮﺕ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺎ ﯾﻪ
ﺗﺎﭖ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺗﻨﻤﻪ ^_____^
2 ﺗﺎ ﻻﯾﮏ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﺎ ﯾﻪ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺑﻪ ﺗﺨﻤﻢ,
ﯾﻨﯽ ﭼﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ؟؟؟
:
ﺷﺎﻩ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ؟
در یخچال رو باز کردم یه پشه در حالی که داشت فحش می داد ازش خارج شد !
در حال حاضر 129 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 129 مهمان ها)