تاپیک اینقد سوت و کور شده آدم آواز خوندنش میگیره
لالای لای امشب شب مهتابه ......والا
تاپیک اینقد سوت و کور شده آدم آواز خوندنش میگیره
لالای لای امشب شب مهتابه ......والا
گفتم غم تو دارم������!گفتا درک دوباره!������گفتم که ماه من شو!با شست داد اشاره������گفتم زمهرورزان،رسم ادب بیاموز! گفتا بیشین بی نیم باااا! بد ریخت بد قواره������! ������گفتم دچار عشقم❤������!گفتا بمير دوباره ! ❌������ گفتم وکیلم آیا؟گفتا که راااا نداره!گفتم که زیر پایم، یک بنز کوپه دارم!������گفتا عجیجم! عجقم!آره! آره!آره!
گفتم غم تو دارم😔!گفتا درک دوباره!😊گفتم که ماه من شو!با شست داد اشاره👍گفتم زمهرورزان،رسم ادب بیاموز! گفتا بیشین بی نیم باااا! بد ریخت بد قواره👨! 😏گفتم دچار عشقم❤😞!گفتا بمير دوباره ! ❌😂 گفتم وکیلم آیا؟گفتا که راااا نداره!گفتم که زیر پایم، یک بنز کوپه دارم!😳گفتا عجیجم! عجقم!آره! آره!آره!
up
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
میخواین پست کی|ری بذارم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز نفهمیدیم تو کشوری که سرانه مطالعه یک و نیم دقیقست اینهمه روشنفکر از کجا میان ؟ ولمون کنید بابا همش ادعا !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق خون و کیون میدونی چیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
خون خوب نداشته باشی میمیری ولی کیون خوب داشته باشی برات میمیرن.
دانشمند قزوینی
به قول شاعر :
امشب که مست مستم
جفت ممه هات تو دستم :|
ینی عشق ممه طبع شعرمم شکوفا کرده خخخخ
جواب اینو کی بلده؟؟؟
5×17=?
اصن بغض گلومو گرفت
هنوز نسل اون کسخلایی که به من پخ میدن و عکس و فیلم سو|پر میگن بفرس یا میفرستن منقرض نشده
گفتم که در جریان باشید
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)