دانیال م/م/ه اون زنه تو فیلم دردسرعظیم رو نگاه، مادر ارسلان، پیرزن عجب چیزی داره ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال م/م/ه اون زنه تو فیلم دردسرعظیم رو نگاه، مادر ارسلان، پیرزن عجب چیزی داره ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن دیروز روحانی زیر میز ایران تو مجمع سازمان ملل رو نگاه کرده و ديده زیرش با خودکار آبی نوشته شده: یادگاری از محمود احمدی نژاد ۹۱/۷/۳
دختره بهم زنگ زده منم همينكه برداشتم صيغه عقدوخونده منم باتعجب گفتم بله!!! هيچى ديگه پشت گوشی صداى جيغ وهورا ده پونزه نفرميومد!اصن ببينيداين كمبودشوهر چه ميكنه! خواستم بهتون بگم درجريان باشين ترفندجديددختراس مراقب خودتون باشين شماره ناشناس جواب ندين
رفیقم میخواد بره حج
بهش میگم سوغاتی برامون چی میاری؟
میگه اگه جریان ول کردن مغازه ها موقع
نمازواقعیت داشته باشه
واسه همتون همه چی میارم...
زن به شوهرش میگه دیشب خواب دیدم
برام یک انگشتر الماس خریدی
به نظرت تعبیرش چیه؟
شوهر میگه صبر کن تا شب تولدت معلوم میشه
زنه شب تولدش با شوق و ذوق کادوش رو باز میکنه،
میببنه توش یه کتاب تعبیرخوابه!
خیلی دوس دارم یه بار که یه حادثهای اتفاق میفته مثل خارجیا بگم اووپسس، خیلی با کلاسه! ولی همیشه هول میشم عربده میزنم یا ابررررررفررررض
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺪﺭﻩ ﻣﺎﺷﯿﻨﺶ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ،
ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ
ﻣﺮﺩﻩ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻤﻊ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﺘﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﻮﺽ ﺑﺸﻪ ...
ﺩﺧﺪﺭﻩ ﮔﻔﺘﻪ :
ﻗﻨﺎﺩﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻭﺑﺮ ﮐﺠﺎﺱ ...؟؟؟ |:
ﺗﻌﻤﯿﺮ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﺎ ﺁﭼﺎﺭ ﮐﺸﺘﻪ
دانیال تو که اینقدر در مورد ممه های 85 پست میدی
یه عکس بذار من ببینم 85 تقریبا چه اندازه ای میشه شاید بتونم واست جور کنم
در حال حاضر 67 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 67 مهمان ها)