[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معتقدم آدم بايد رمز موفقيتشو به ديكران بكه و با اين حركت اخلاقي باعث رشد و موفقيت ديكران بشه. اينم رمز موفقيت من :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ۹۸۸۸۷۸۸۹۸۷۵۴۳۴۵۶۷۷۵۴۵۸۹۷۶ ۶۴۳۱۳۴۶-۸۹۹۸۷۷۸۷۶۷۶۶۷۷۷۶۵۴۴۴۳۲۲۷۷ ۸۹۸۷۶۴۳۲۱۱۲۳۴۳۲۳۴۳۲۶۷۸۹۷۵ ۴۳۷۸۹۹۸۷۶۵۴۳۲۴۵۷۸۹۹۰۹۸۷۸۷ ۶۵۷۵۳۲۳۴۵۵۶۶۷۸۸۹۹۰۰۷۷۹۸۸۷ ۶۵۴۴۴۳۲۱۲۳۴۳۴۴۱۲۴۵۹۸۷۷۸۷۷ ۸,۴۴۴۳۲۴۳۴۳۲!۱۵۵۴۵۴۵۷۷۸۹۷۶ ۵۴۵۶۷۷۸۸۹۹۹۷۶۶۷۶۷۵۴۳۲۱۳۳۴ ۶۶۲۲۵۷۸۸۸۵۲۱۴۵۵۷۷۸۹۹۰۰۸۷۶ ۴۳۳۲۲۲۴۴۶۵۶۷۷۷۸۷۷۸۹۹۰۰۸۶۶ ۴۳۲۲۳ ۵۲۲۳۴۵۷۷۸۸۶۴۴۵۵۶٦٦٦٦٧٧٧٧٨ ٨٨٨٥٤٤٤٣٣٢٢١١١١٧٧٧٦٥٥٤٣٢٢ ١٢٢٣٣٤٥٦٧٧٨٩٩٠٠٠٠٠٥٠٨٧٧٦٥ ٤٣٣٢٢١
الان يه لحظه بين هشت و هفت شك كردم. اكر اين رمز زدين نشد يكي از هشتا رو با هفت عوض كنيد . با آرزوي موفقيت براي شما!!!������������������
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه جمـله میگـم
شما بگید آمیـن
جـمـلـه :|
آيا ميدانستيد يكی از كارهايی كه حكم آزاد كردن دو اسير را دارد و کلی هم ثواب دارد چیست؟ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
باز كردن بند سوتين است...؟!
.
نه! خدايی ميدونستيد...؟؟؟
به امید ازادی همه ممه های زندونی.....
ممه های بی ملاقاتی ممه های حبس ابد
آی دخترایی که کِیف میکنید پسرا تو خیابون ازتون خوششون میاد...
.
جهت اطلاعتون بگم :پسرا یه هورمون دارن به اسم تِستِسترون وقتی دُزش بالا میزنه از الاغ ماده هم خوششون میاد!!!
<<برو یه کاری کن{{خــــــــدااااا}}ازت خوشش بیاد>>
+22
اون چیه که حدود 18سانتی متره
سرش صورتی رنگه
آقایون دارن!!!
میدن دست خانوما خانوما هم خوشحال میشن?!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بلههههههه بلههههههههه
درست فهمیدین
کــــــــــــ|ــیره
آره کی|ره!!!!!
ما اینجا با کسی شوخی نداریم.
مورد داشتیم دختره رفته امتحان رانندگی بده
افسره بهش گفته چرا از لاین خارج شدی؟
دختره برگشته گفته عه جناب سروان هی میومدن پی وی پیشنهاد دوستی فلان میدادن منم دلیت اکانت کردم..بخخدا ااولشم نمیخاستم بنصبمش...
از پشت ، اون سه تا دختر عقبی هم زود برداشتن لاین رو نصب کردن
بیچاره سرهنگه وقتی صحنه رو دید با لبخندی ملیح جان به جان آفرین تسلیم کرد
ماشین هم بردن واسه بازیافت از خنده بنزین شاشید ترکید :|
آنچه بد گذشت بود
داشتم دنبال یه دختر چشم و گوش ترکونده میگشتم برای توبه به کوجایی پس ؟
خودتون گفتین جک بزاری در تاپیکو تخته میکنم منم رفتم دیه
صابرم
جان نوید فعالیتت رو از سر بگیر...
فدایی داری داشم
اگه امیرتون دیگه واسه جک گذاشتن ما بهونه من در آوردی در نمیاره در خدمتون هستیم.
امیرتون فقط با ما مشکل داشتا الان چرا نمیاد نمیگه جک قومی و سن بلوغی نزارین ...
راستی داش محتبی دوست داریم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 131 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 131 مهمان ها)