بکش بیرون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضى از والدين جورى تاكييد دارن كه دختراشون قبل تاريك شدن هوا خونه باشن..
.
.
.
.
.
.
انگار تو خونه امنيت دارن
والدين عزيز خونه لامپ داره لامپ ميفهمين؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي يکي داره باهات سرد ميشه
مطمئن باش با يه لامپ ديگه گرم ميشه
مورد داشتیم
.
.
.
.
.
دختره ب دوس پسرش گفته لامپ من کیه ؟؟
خوب شد این قضیه لامپ اومد ما روشتفکرا رو بشناسیم ::D
انقدری که اینجا روشنفکر ریخته تو سازمان ملل گیر نمیاد :V
جنبه پستای fun نداریو احساسه روشنفکری میکنی برو تو جامعه یه گهی بخور نه که اینجا اداشو دراری
اگه اینقد روشنفکری که توی فضای مجازی بود توی دنیای واقعی داشتیم الان وضعمون این نبود
درضمن اینا جکن کسی با یه جک آبروش نمیره کسانی که فیلمو پخش میکنن باید روشنفکرا باهاشون صحبت کنن منم هر کی تا الان هر جایی گذاشته بهش گفتم نذاره چه فیلم چه عکس ربطی به اینیم که روشنفکرم یا نه نداره این کار کلا غلطه حالا هر جور میخواین فک کنین
مكارم شيرازي :
توليد ، خريد ، فروش ، لامپ ١٠٠ حرام است
به سلامتى دختراى ادليستم که نصفشون پسرن??
چند وقت پيش بعدازمدتی اومدم پروفایلمو چک کنم که باکیا چت کرده بودم... دیدم المیرا شده حسن کلفت!!!! سحرشده جمشید خوش تخم !!!! شقایق شده مهدی دير ارضا!!!! حالا عمق فاجعه اینجاست که من باجمشید کثافت اسم بچمونم انتخاب کرده بودیم..
به سلامتیه دختری که گفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عزیزم به این شیر پاکتی ها نمیشه اعتماد کرد
بیا شیر خودمو بخور جون بگیری:-)
در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 127 مهمان ها)