[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بنده خدایی ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﺳﺮﺑﺎﺯ که ﺑﻮﺩﻡ ی ﺭﻭﺯ ﺳﺮ ﭘﺴﺖ، ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎیی ﺭﻭ که ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻫﻢ به ﺭﺩﯾﻒ ﻣﯿﺮﻓﺘﻦ ﻧﻈﺮﻡ ﺭﻭ ﺟﻠﺐ ﮐﺮﺩﻥ. ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺩﯾﺪﻡ ﻫﺮﮐﺪﻣﺸﻮﻥ یه ﺗﺨﻤﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺩﻫﻦ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭ ﻣﯿﺒﺮﻥ. ﻣﻨﻢ که ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ٬ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺗﺨﻤﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺎ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩﻡ. ﺧﺎﻡ ﺑﻮﺩﻥ٬ ﻭﻟﯽ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ... ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺮﻡ ﺍﻧﺒﺎﺭﺷﻮﻧﻮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺸﯿﻨﻢ یه ﺟﺎ ﺗﺨﻤﻪ ﺑﺨﻮﺭﻡ. یه ﺧﻮﺭﺩﻩ که ﺭﺩﺷﻮﻧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ٬ ﻭﺍﯼ ﻭﺍﯼ ﭼﺸﻤﺘﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﺪ ﻧﺒﯿﻨﻪ٬ یارو که یه دل ﺳﯿﺮ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺑﺎ ﺗﺨﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ٬ یه ﺟﺎ ﺭﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩ...!
نتیجه اخلاقی: میازار موری که دانه کش است...!!������������������
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن جواني براي خريد تختخواب به مغازه رفت ،فروشنده هر تختي كه نشان ميدادزن ايراد ميكرفت كه ارتفاعش كم است ، عاقبت كه ديد فروشنده حاليش نميشه لخت شدوروي تخت خوابيدوازفروشنده خواست همينكارو بكنه اون هم ازخداخواسته لباساشو دراوردتااومدمشغول بشه زن دادزد اخ خ شوهرم فروشنده ازترس رفت زيرتخت اماارتفاعش كم بودو نتونست!!زن: فهميدي احمق
فرق گوزیدن دخترا با پسرا
دخترا...
بینگـ…
دوستاش:
اَه کثافت حالم بــــــد شد...
خیلی بیشعوری عزیزم...
ایییییییییییی گوزووو…
دیگه دوستت ندارم…
به من زنگ نزنیـــــا باهات قهرم...
پسرا...
تررررررررررررررر
زاررررررررتتتتتت
زووووووررررررتتت
دوستاش:
ایول داداش کونت رگ به رگ نشه...
تو هم اهل دل بودی نگفتی دادا...؟!
ناز صدات قناری...!!!
بالاخره حرف دلتو زدی شیطون...!
صداش خوبه قیمتش چنده…؟
جووووون دادا... آدم هوس میکنه بگوزه...
خیلی ناز میگوزی...
بیا اینم جوابش
زااارررررررررتتتتتتتتت
زوورررررررتت
یک بارم مث این فیلمای خارجی خواستم دوست دخترمو سورپرایز کنم ،
از پشت سرش چشماشو با دستام بستم ،
خاکبرسر حدود 50 تا نره خر رو اسم برد جز من ،
هیچی دیگه باز من فریب این فیلمای آمریکایی رو خوردم ،
مرگ بر آمریکا !!!!!!!
در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 72 مهمان ها)