آقا پسری که داری سر پا میشاشی؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هیچ مشکلی نیست،اصلن حقته ولی دیگه آشغالی رو که رو زمین افتاده نمیخواد با شاشت هدایتش کنی سمت چاه، اصلن وظیفه تو نیست.
بکار خودت برس داداش،ممنون از حس مسوولیت پذیریت
آقا پسری که داری سر پا میشاشی؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هیچ مشکلی نیست،اصلن حقته ولی دیگه آشغالی رو که رو زمین افتاده نمیخواد با شاشت هدایتش کنی سمت چاه، اصلن وظیفه تو نیست.
بکار خودت برس داداش،ممنون از حس مسوولیت پذیریت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر دوستی ها ازاعضای بدن شروع میشن و با اعضای بدن تموم میشن!!!!!
مثلا شروع رفاقت تو جیگر منی
و پایان رفاقت تو کی|رمم نیستی!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﭘﺴﺮﻩ ﺑﺎ ﭘﻮﺭﺷﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ. ﻭﻗﺘﯽ ﺳﻮﺍﺭﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻦ ﯾﻪ ﺣﻘﯿﻘﺘﯿﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ . ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﯽ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﺯﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺑﭽﻪ !! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﺎﺭﻭ ﺗﺮﺳﻮﻧﺪﯼ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﺎﺷﯿﻦ مال ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺴﺖ.
پسرﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺑﻪ دوس ﺩﺧﺘﺮﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﺗﻮ ﭼﺮﺍ مثله ﺑﻘﯿﻪ دوس ﺩﺧﺘﺮﺍم ﺑﺎ یه ﺷﻤﺎﺭﻩ ﯼ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺯﻧﮓ ﻧﻤﯿﺰﻧﯽ ﻣﻨﻮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯽ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
گف : ﺁﺧﻪ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ !!!! ) :
ﺗﻮ ﻋﻤﺮﻡ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﻨﻨﺪﮔﯽ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ
ﺑﻮﺩﻡ |:
ﮐﺼﺎﻓﻂ ﺩﺍﯾﺮﻩ ﺷﻨﺎﺧﺘﺶ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺳﯿﻌﻪ!!!!!!
به بابام میگم :بابا من چرا انقد پشمالوام.؟
برگشته میگه:منو حلال کن پسرم.داشتم از رو فرش جمع میکردمت یک عالمه پرز قاطیت بود.
اصلا با خودش نمیگه شاید ضربه روحی بخورم.
دختر : عزیزم دوستم داری ؟
پسر : آره خیلی
دختر : بهم ثابت کن
پسر : چجــــــــوری ؟
دختر : برو با اون شیر بجنگ !!
پسر : عزیزم آخه من اگه با شیر بجنگم منو تیکه تیکه میکنه و میخوره دیگه چیزی ازم نمیمونه یه چیز دیگه بگو
دختر : گوشیتـــو بده پی ام ها رو بخـــونم
پسر : کـــــو ؟ کجاس این شیــــــر وحشی ؟
بگو برم پاره پارش کنم :))
░▒▓ سوال من جنسي نيست، ولي ازتون ميخوام منو راهنمايي كنيد
من امروز متوجه شدم با تيغي كه صورتم رو اصلاح ميكنم، خانومم ٢ هفته است كه موهاي پايين تنه اش رو ميزنه
ميخواستم بدونم صورت من در آينده مشكل پيدا نميكنه؟؟ ▓▒░
► احتمال داره هر ٢٨ روز يكبار خون دماغ شي جيگر
► دهنتون سرویس از یه تیغ اینهمه کار میکشید ؟؟؟
لامصبا تیغ مگه بسته ای چنده ؟!!!!!!!!!!!!!!
► ازین به بعد اسمت را بگذار(روی چون ***)
► دوور دهنت و بلیسی کُص لیسی محسوب میشه..
► :| من برم اسید بخورم
► نه مشکل خاصی پیدا نمیکنه فقط شبیه کص میشه
► اگه دیدی از فردا هر کی چشمش به تو افتاد ک|یرش سیخ شد بدون اثرات اون تیغ بوده
► :| .... اخه ادم به تو چی بگه !!!!!!!!!!!!!
► وای مردم از خنده خدایا این خوشیا رو از ما نگیر
► از فردا همه کص چهره صدات میکنن
► بشاش تو شامپو سرش
► ولی اگه تا یه ماه دیگه ازین تیغ استفاده کنید ممکنه به حرف بیاد
► بچه ها بیاین پول بزاریم رو هم براشون تیغ بخریم
► من برم ج|ق بزنم!!!!!!
► كدوم نادوني دخترش رو دست اين اسكول داده :))))
► از کجا فهمیدی که دو هفته شده ؟
► صورتت کص در میاره
ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺍﻗﻌﯿﻪ ...
ﺍﺯ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪم ، يه دختر با دوستش از کنارم رد ميشدن که چشمشون افتاد به تابلو ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺩﺭﺑﻬﺎﯼ ﺿﺪﺳﺮقت .
ﺑﻌﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺪﯼ اين يکي به اون يکي ﮔﻔﺖ : ﺍﯾﻨﺎ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻘﺪ ﺑﯿﮑﺎﺭﻥ ! ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺴﺖ ﮐﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﺩﺭ ﺑﺪﺯﺩﻩ ..؟
ﻣﻦ ديگه سورپرايز نشدم ....
من مُردم ...
اينم روحمه داره خاطره تعريف ميکنه ...
+18
دوباره یه سوال ذهنمو درگیر کرد ....عآقا اگه سقط جنین قتل محسوب میشه........پس استفاده از کاندومم گروگان گیری محسوب میشه..نه؟؟؟؟!!!
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)