یه مرغ از فریزر دراوردم داداشم برگشته میگه میخوای بپزیش؟؟؟
گفتم : پ ن پ از سرد خونه درش اوردم اقوامش دم ردن بدم برن خاکش کنن
یه مرغ از فریزر دراوردم داداشم برگشته میگه میخوای بپزیش؟؟؟
گفتم : پ ن پ از سرد خونه درش اوردم اقوامش دم ردن بدم برن خاکش کنن
به بابام میگم تو حساب چقدر پول داریم میگه میخوای بدونی موجودی مون چقدره میگم پـَـ نـَـ پـَـ میخوام بدونم چقدر با بیل گیتس فاصله داریم !
همسایه مون عروسی داشتن دوستم خونه مون بود.هی سروصداشون میومد.دوستم گفت عروسیه؟گفتم پ ن پ همسایه مون سرخ پوسته مراسم خاص خودشونه
امشب یه پروانه اومده بود تو خونمون هی دور لامپ می چرخید …. بعد بابام برگشته میگه پروانست …. می گم پ . ن . پ پهباد اسرائیلیه …. میگیه عههههههه پس این موشکشو هم تو بگیر … کنترولو کوبید تو کلم
کاکو ما یه زن دایی داریم بدجور سوژه س …! بیچاره شبا هذیان میگه …! یه شب همه خونه ما خوابیده بودن نصفه شبی زن داییم بلند شد و داد زد : پریااااااا …
من : یا ابرفضل چی شده زن دایی ؟
: میگم میدونی گاو چی میگه ؟؟؟
من با قیافه اینجوری O_o : چی میگه ؟؟
: میگه مااااااااااااااا !!!!!
من :))))))))
زن دایی گلم : l
هیچی دیگه الان یه هفته س در افق بسر میبرم .
ﺗﻮﻋﺮﻭﺳﯽ ﺑﻮﺩﯾﻢ،ﮔﻔﺘﻢ ﺍﻩ ﺍﻩ ﭼﻘﺪﺭﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺪﻣﯽﺭﻗﺼﻪ،ﮐﻮﺗﺎﻫﻢ ﻧﻤﯿﺎﺩﯾﻪ ﺑﻨﺪﻭﺳﻄﻪ!ﯾﻬﻮﺧﺎﻧﻢ ﮐﻨﺎﺭﯾﻢ ﮔﻔﺖ:ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ!ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﻧﯿﺴﺖ!ﭘﺴﺮﻣﻨﻪ
ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯼ ﻭﺍﯼ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪﺷﻤﺎﻣﺎﺩﺭﺷﯿﻦ؟ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻭﮔﻔﺖ:ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺶ ﻣﻦ ﺑﺎﺑﺎﺷﻢ خخخخخخ
ضایع شدم بدجووور ..
رفته بودم سرویس بهداشتی عمومی ، هیشکی داخل نبود . بعد از شستن دست و صورتم ، اومدم دهنم رو یه آبی بزنم ، با دست آب ریختم تو دهنم . همین که اومدم آب رو از دهنم بریزم بیرون ، یهو یه نفر اومد داخل …
منم خجالتی …
منصرف شدم و با دهان پر از آب اومدم برم بیرون …
نزدیک درب رسیده بودم که یهو یارو بهم گفت : اذان رو گفتن ..؟
منم یهو هنگ کردم ..!
بعد از مدتی تامل آب رو از دهنم ریخم جلوی درب و گفتم :
آررره … نمـــــینی هوا چقد تاریکه ..!
هیچی دیگه یارو همونجا دو رکعت نماز آیاتم نیت کرد بخونه …
این واقعی و بین عموم وداداشم اتفاق افتاده وبه نقل از داداشمه:
حدود سال هفتادو هشت وقتی که داداشم بچه بوده با عموم میرن باغ که عموم چندتا خربزه کاشته بوده اماهنوز نرسیده بودن که داداشم اونو میکنه وعموم میگه چرا کندی داداشم می پرسه چی کار کنم عموم میگه بزن تو کله من و داداشم نه گذاشته بود نه برداشته بود کوبیده بود کله عموم
خوب چیکار میکرده شما بگید
لایک=خوب کرده
دوست دخترم اومد منو با یه خط دیگه امتحان کنه اس داد :
سلام آقا سپهر
ببخشید میتونم شمارتو داشته باشم؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ینی ای کیو در حد بزغاله
خدایا خودت رحم کن^_^
یارو میره جبهه تو خاك عراقیا لخت میشه رو زمین دراز میكشه بهش میگن داری چیكار می كنی میگه دارم به خاک دشمن تجاوز میکنم
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)