ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺩ ، ﻳﻪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻣﻠﺖ ﮐﺎﺭﺷﻮﻥ
ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﺸﺪ ﺭﻭﻱ ﮐﻴﺒﻮﺭﺩ ﻭ
ﻣﺎﻧﻴﺘﻮﺭ ﻭ ﮐﻴﺲ، ﮐﺎﻭﺭ ﻣﻴﮑﺸﻴﺪﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺭﻭ
ﻣﺒﻠﻲ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻲ…
ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻳﺎﺩﺗﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺩ ، ﻳﻪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻣﻠﺖ ﮐﺎﺭﺷﻮﻥ
ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﺸﺪ ﺭﻭﻱ ﮐﻴﺒﻮﺭﺩ ﻭ
ﻣﺎﻧﻴﺘﻮﺭ ﻭ ﮐﻴﺲ، ﮐﺎﻭﺭ ﻣﻴﮑﺸﻴﺪﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺭﻭ
ﻣﺒﻠﻲ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻲ…
فکر کنم خدا وقتي داشت دماغ ما ايرانيا رو مي آفريد دکمه Caps Lock رو فشار داده بود
دختر است ديگر ....
.
.
بـــــــــــــعله از اتاق فرمان اشاره ميکنن که پسر است ! فقط شبيه دختراست
.ﺁﻗﺎ ﺗﺎ ﻟﺒﻮ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ﯾﻬﻮ بابام ﺍﻭﻣﺪ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ!ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻭﻧﻢ یه ﭼﻨﮕﺎﻝ ﮔﺮﻓﺖ دستشو ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺎﻣﺎ ﻟﺒﻮ ﺧﻮﺭﺩ!چیه فک کردی ما از اوناشیم؟برو از خدا بترسﺗﺴﺒﯿﺤﻪ ﻣﻦ ﮐﻮ؟کی ورش داشته؟.
.آشپزی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ولی میتونین با خلاقیت های کوچیک این کار رو برای خودتون به لذت تبدیل کنینمثلا من ﺩﯾﺮﻭﺯ ماستو خیار رو بدون خیار درست کردم خیلی هم خوب شد ^.^
.ما یه مزیت خیلی خوبی که داریم اینه کهوقتی که بزرگ شدیم و به مامان و بابا تبدیل شدیمسر زده رفتیم تو اتاق بچمون و دیدیم داره به صفحه دسکتاپ خیره میشهیکی میکوبیم پس کلشمیگیم کره خر بیار بالا ببینم چی داشتی میدیدی ^.^.
.مامانم میگه ساعت چنده؟ میگم 11:17 دقیقهمیگه دقیق؟ نه یازده و رب بود رندش کردم گفتم یازده و هیفده .
.اینقد سطح آرزوهامو آوردم پایین به نفت رسیدمفقط پول ندارم پالایشگاه بزنم .
.توی سایتی نظر سنجی گذاشته بودن پرسیده بودن:کدوم سوغاتی از کدوم شهر رو خیلی دوست دارید؟اکثر اونایی که شرکت کرده بودن زده بودنlcd از بانه یعنی من عاشق این هموطنانمونم!.
این روزهاهمه ناقص الخلقه هستندچون هیچ کسی دل و دماغ ندارد!.
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)