نوشته اصلی توسط pirana مثکه فرست کلاس زدی دو هفته ـس هنوز دنباله داره نه باو من پسر خوبیم ، به عمت قول دادما
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss یکی از فانتزیام اینه یه بار هم که شده احسان یه متن بنویسه نگیره ویرایشش نکنه ویرایش توسط ehsansalehi : امروز در ساعت 03:20 PM چی کار کنم ، بعدش که می خونم ، یا غلط املایی پیدا میشه توش یا یه چیزی مهم که باید گفته میشده را نگفتم
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 مجتبی برای دعا کردن نیاز به حضور فیزیکی شخص داره
نوشته اصلی توسط ehsansalehi چی کار کنم ، بعدش که می خونم ، یا غلط املایی پیدا میشه توش یا یه چیزی مهم که باید گفته میشده را نگفتم خو اول یه دور مرور کن دیگه خوشگل ولی این پستتو ویرایش نکن بزار فانتزیم رنگ واقعیت بگیره جون دادا
نوشته اصلی توسط pirana مجتبی برای دعا کردن نیاز به حضور فیزیکی شخص داره ای ای ، میخوای این آب زلالی که بین من و مجتبی هستو گل آلود کنیا
نوشته اصلی توسط rebasss نه باو من پسر خوبیم ، به عمت قول دادما قول ـت تو سرت بخوره عمه ـم خودتو میخواد
ﺳﻮﺍﻝ : ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﯿﻔﺘﻪ ﯼ ﺧﻮﺩ ﮐﻨﻢ؟ ﭘﺎﺳﺦ : ﺑﻤﯿﺮ :|
8813222, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss خو اول یه دور مرور کن دیگه خوشگل ولی این پستتو ویرایش نکن بزار فانتزیم رنگ واقعیت بگیره جون دادا کیفش به همینه که نخونده ارسالش کنی ، بلاخره آرزو یکی را براورده کردم می تونم دو تا آرزوی دیگه هم در خدمت باشم
نوشته اصلی توسط rebasss ای ای ، میخوای این آب زلالی که بین من و مجتبی هستو گل آلود کنیا همین آب زلال هم از فتوای من شکل گرفته ها
نوشته اصلی توسط rebasss خو اول یه دور مرور کن دیگه خوشگل ولی این پستتو ویرایش نکن بزار فانتزیم رنگ واقعیت بگیره جون دادا من جاش بودم همین الان ویرایشش میکردم
pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 166 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 166 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن