نوشته اصلی توسط yaran ما که نفهمیدیم بهت قول میدم خبری نیس .. همش شایعه هست
pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 حالا بذار بخوابه ... گناه داره باشه بخوابه ولی بجاش هرگز مستراح نرو نوید ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss آها همینو میخواستیم ازت بکشیم بیرون ، نوید خودش گــــی هست ، دنبال یه شریک خوب و مطمئن و خانواده دار میگشت اِ یعنی الان خراب کردم؟؟؟ نه اقا من همین فردا میرم عمه ش رو بگیرم ... در اصل همین الان تو راهم
نوشته اصلی توسط rebasss باشه بخوابه ولی بجاش هرگز مستراح نرو نوید ... اصن امشب قصد کشتنشو داری ها؟؟؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اِ یعنی الان خراب کردم؟؟؟ نه اقا من همین فردا میرم عمه ش رو بگیرم ... در اصل همین الان تو راهم حرف مرد یکیِ ، رفتنو که باس بری ، برو به وصال نوید برس ... و من الله توفیق
نوشته اصلی توسط rebasss حرف مرد یکیِ ، رفتنو که باس بری ، برو به وصال نوید برس ... و من الله توفیق نوید کجایی که دارم میام
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اصن امشب قصد کشتنشو داری ها؟؟؟ پشت سرش حرف زدن چی مزه داره باشه دستشویی بره اما وصیت میکنم تک تک این نقل قولا رو خودش اومد جواب بده
نوشته اصلی توسط rebasss پشت سرش حرف زدن چی مزه داره باشه دستشویی بره اما وصیت میکنم تک تک این نقل قولا رو خودش اومد جواب بده ا مگه قراره بیاد خب پس من دارم از کشور خارج میشم .... کار نداری صابر؟؟؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نوید کجایی که دارم میام ا مگه قراره بیاد خب پس من دارم از کشور خارج میشم .... کار نداری صابر؟؟؟ بله رو ازت گرفته ، دیگه کره مریخ که سهله ، سمت خورشیدم بری دنبالت میاد معجزه عخش برگ 8546656141
نوشته اصلی توسط rebasss بله رو ازت گرفته ، دیگه کره مریخ که سهله ، سمت خورشیدم بری دنبالت میاد معجزه عخش برگ 8546656141 نه اقا جان شایعه نکن... الان این ماهک میاد میگه نوید ومن ..... نه از این خبرا نیس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن