انگشتت فقط جای یک حلقه دارد… دلت را دست به دست میکنی برای چه…
انگشتت فقط جای یک حلقه دارد… دلت را دست به دست میکنی برای چه…
عايا از داشتن دوستي مثل من راضي نيستيد ؟ عايااز مطالبي که قرار ميدم راضي نيستيد ؟ آيا از من خسته شده ايد ؟ . . . . . . سرتان را به نزديکترين ديوار بکوبيد ! همينه که هست...... بايد تحملم کنيد ))))))
نقــّـــــــــاشِ خــــوبی نــــبودم... اما ایـــــــــــــن روزها... به لطـــــــــــفِ تــــــــــو... انـــتظــــــار را دیـــــــــــدنی میکـــــِـــــــشـَـم....!!!!
به حیف نون میگن نتیجه خواستگاري چی شد؟ میگه 60-60 شد! میگن 60 -60 یعنی چی؟ میگه هر چی اونا گفتن ما شصتمونو نشون دادیم، هر چی ما گفتیم اونا شصتشونو نشون دادن!!
رفتم کتابخونه گفتم ببخشید از سعدی چی دارین ؟ میگه کتابشو میخوای ؟. . . . . گفتم نه ! انگشتری , لباسی , کفشی , شورتی اگه مونده میخوام !
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺏ ﻣﺜﻪ ﺟﺎ ﭘﺎﺭﮐﻪ، ﻣﮕﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ؟! ﺣﺎﻻ ﻓﺮﺿﺎ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪ، ﮐﺪﻭﻣﺘﻮﻥ ﭘﺎﺭﮎ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻠﺪﯾﺪ؟والااااااا
مرده داشته اخبار میدیده اعلام کردن که آب مسموم شده مصرف نکنین. زنش از خواب بیدار میشه میگه چی شده؟ مرده میگه: هیچی عزیزم گفتن آب میخواد قطع بشه، یه لیوان آب بخور و بخواب!
درد دل ترک پولدار با خودش : سه چارتا بینز، یه دانا کارخانا، ده تا ماشون سنجین، چند تا مولک، زیندگی، تشچیلات ، چه فایدا ....... این لهجه ر یــد بـه همش
ﺻﺒﺢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻪ 2 ﻫﺰﺍﺭﯼ ﺯﯾﺮ ﺑﺎﻟﺸﻤﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻓﮑﺮﮐﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﯿﻮﻣﺪ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﻪ ﭘﺸﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﺟﻠﻮﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ . ﮔﻔﺘﻢ ﭼﺮﺍ ? ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﺧﻼﻗﺎﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ یکی رﻭ ﺑگ.... ﭘﻮﻟﺸﻮ ﻧﺪﻡ
ﺩﯾﺸﺐ ﻣﺴﺖ ﺑﻮﺩﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﻤﭗ ﺑﻨﺰﻳﻦ ﺑﺎﮎ ﺭﻭ ﭘﺮﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﻘﺪﺭﺷﺪ؟ ﻳﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ : پنجﻫﺰﺍﺭﺗﻮﻣﺎﻥ ﺁﺭﻭﻡ ﮔﻔﺘﻢ : ﺷﺎﻩ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ؟ . . . . . . . . ﻳﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﻫﯿﺘﻠﺮ ﺍﻭﻣﺪﻩ .. پاره کنه !ﮔﺎﺯﻭﻳﻴﻞ ﺯﺩﯼ .. !!!!
در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)