نوشته اصلی توسط ehsansalehi جغرافیا چند شدی؟ شهرکرد من از شما میپرسم... چهارمحال بالای خوزستان ـه یا چپ ـشه؟ (منظور شمال شرقی است)
mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss مجتبی دادا هنو اینجایی که ، خوابت نمیادا خب اون موقع هنوز اینترنتم افت نکرده بود . بعد اومدم که پاسخ بدم اینترنتم بهم گفت گه نخور
P!nk Rose, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط daniyal اون جکرو گذاشتم براش مشکل پیش اومد داره کیبورد تمیز میکنه دهنت
نوشته اصلی توسط rebasss چهار تا جک گذاشتا ... جک تو جکه ، جک ما عنه؟ والا از خروس خون تا بوووق سگ یه بند جک میزاریم اینو نمیگیم ولش کن بذار دلش خوش باشه
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 خب اون موقع هنوز اینترنتم افت نکرده بود . بعد اومدم که پاسخ بدم اینترنتم بهم گفت گه نخور
نوشته اصلی توسط daniyal والا الان مجتبی انلاینه گف میخوابم ولی معلوم نیست رایگان شده داره چی کار میکنه با این سرعت .... اگرم بخوام نمیتونم کاری کنم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 با این سرعت .... اگرم بخوام نمیتونم کاری کنم سرعت به این خوبی... یک ـه یک
نوشته اصلی توسط MAHAK داره از جِنا هازه فیلم دانلود میکنه اخ جون سوژه جدید
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اخ جون سوژه جدید به عمه ـم میگم پوست ـتو بکنه پر از کاه کنه ها
نوشته اصلی توسط pirana به عمه ـم میگم پوست ـتو بکنه پر از کاه کنه ها اذیت نکن دیگه.. مگه ما به توافق نرسیده بودیم تازه صابر اردیبهشتی هست دیگه از خدا چی میخوای؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن