[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا رو یه نیگا بندازین خوبه:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم .من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه . شاید اینجور شده باشه .پس قضیه این چیه زدن سایت پارس آنلاین
یادمه یه طرح های داشت به اسم فشفشه ( 15 گیگ می خریدی 5 روزه 9000 تومن )اره فقط بدیش اینه دانلود شبانه نداره باید حتما حجم بخری برا کسی که کم مصرفه سرعت میخواد فقط خوبه
این لینکش
چه زشت است کوچکي به هنگام نياز و سرکشي به هنگام بي نيازي ...
آقای زِد من آخر نفهمیدم تو پارس آنلاین داری یا های وب ؟! :\
این سرعت idm نشونتون می ده ؟
یه چیزی هس سرعتاشون برحسب بیت بر ثانیه هست . واسه تبدیل به بایت به 8 تقسیم میشه . واسه شما میشه 2048/8 = 256 کیلو بایت برثانیه .
به طرحی اینا دان که میگن شما همیشه حداقل سرعت که گرفتی رو داری . مثلا من 512 دارم . حالا اگه پهنا باند آزاد باشه به منم قد شما یعنی 2048 می دن . نباشه همون 512 خودم که 64 کیلوبایت رو دارم .
من خونه پارس آنلاین دارم . جایی که کار می کردم های وب داشتم . گفتم که :)
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)