مارادونا مدتی به خاطر افسردگی پس ازترک اعتیاددربیمارستان بستری بود,وقتی مرخص شد,حرف قشنگی زد:
اونجا دیوانه های بسیاری بودند,یکی میگفت من چه گوارا هستم ,همه باورمی کردند,یکی می گفت من گاندی ام ,همه قبول می کردند و...
من گفتم مارادونا هستم
همه خندیدند وگفتند :
هیچکس مارادونا نمیشه!
من خجالت کشیدم که چی به سر خودم آوردم.
مراقب خودتان باشید.
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
صفحه گوشیمو کشیدم در باســـنم تمیز بشه
الان چند روزه ویبرش این صدا رو میده:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جووووون
جوووووووووووون
جوووووووووووووووووووووون
گوشیمم دیوث شده بی شرف
شخصی میگفت: من سی سال دارم.
بزرگی به او خرده گرفت و گفت: نباید بگویی سی سال دارم، باید بگویی آن سی سال را دیگر ندارم.
آن شخص در جواب گفت: كـــ/س ننت.
بزرگ گفت: مادر جـــ/نده درســـت صحبت كن، من بزرگم.
آن شخص به بزرگ گفت: كــــ/ير منم بزرگه، بيايد باهم دوست بشيد.
آن بزرگ جورى در جمع كــــ/ير شد كه ديگر در مورد سن و سال كسى نظر نداد، و اينگونه داستان آموزنده ى ما بــــ/گا رفت.
از یکی پرسیدن ببخشید عامل موفقیتتون چیه؟
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«خــ.ایه مالی »
مرد مست به خانه آمد
آنقدرمست بودکه گلدان قیمتی که زنش به آن خیلی علاقه داشت راندیدوبه گلدان خوردوگلدان شکست
پیش خودش گفت حتمازنم فرداواسه گلدون کلی دادوبیدادمیکنه همونجاخوابش بردصبح که ازخواب بیدارشد یادداشتی راروی یخچال دید:عزیزم صبحونه موردعلاقتوروی میزچیدم الانم رفتم بیرون تابرای ناهارموردعلاقت چنتاچیزبخرم دوست دارم عشقم”
مردباتعجب ازپسرش پرسید این یادداشت چیه چرامامانت ناراحت نشده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه به خالش میگه شبا تو رختخواب با شوهرت چیکار میکنی؟
خاله واسه اینکه یه جوابی داده باشه میگه: کشتی میگیریم.
در حال حاضر 129 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 129 مهمان ها)