زنگ زدم به یکی از دوستهام ببینم کجاست یه مدت ازش خبر نداشتم،
می گه مشهدم
آقا طلبیده چند روز بادوست دخترم اينجا باشم..
والاااا امام رضا خیلی خوب شده, زمان ما خیلی مذهبی بود!!
زنگ زدم به یکی از دوستهام ببینم کجاست یه مدت ازش خبر نداشتم،
می گه مشهدم
آقا طلبیده چند روز بادوست دخترم اينجا باشم..
والاااا امام رضا خیلی خوب شده, زمان ما خیلی مذهبی بود!!
باتوجه به نزدیک شدن قیمت نان به سکه
بزودی ربع نان ، نیم نان ، تمام نان طرح قدیم (برشته)
تمام نان طرح جدید (دورخمیری) عرضه میگردد !
تو یه سایت خوندم
طبق آماری که گرفتن
یه آمریکایی سنی که اولین *** خودش رو تجربه میکنه 16 سالگیه
.
.
.
تو ایران طرف تا سی سالگی جق میزنه :||||
دلم شکست امشب یه سوسک دیدم که داشت جلوم ،رو میز راه میرفت نگاش کردم،گفتم چته تو؟؟؟؟ یه نگاهه مظلومانه بهم کرد،ذل زد توچشام چشاش پره اشک شده بود ،از دنیا بریده بود یهو بغضش ترکید گفت آخه این رسمشه......... رسمشه من تو این سن و سال،اول جوونی , زنم رو از دست بدم گفتم چی شده آخه؟؟؟؟ گفت یه سوسکو چند سال میخواستم، رفتم جلو که زنم شه باباش راضی نمیشد،واسطه بردم،گریه کردم، آخر باباش راضی شد تمام زندگیم بود امشب باهاش اومدم بیرون که یه دوری بزنیم اما یکی از شماها تا دید مارو حمله کرد بهما من تونستم فرار کنم اما زندگیم رو اون نامرد کشت آخه این رسمشه؟؟؟ ما خانواده نداریم ، ما عشق نداریم؟؟؟ من دیگه اشکام درومد سریع از اتاق رفتم نمیدونم الان کجاست , کاش میتونستم آرومش کنم اما نشد!!!!! بچه ها قبول کنین واقعا از دست دادن عشق سخته ازتون خواهش میکنم اگه خواستین سوسکی رو بکشین حداقل ببینین حلقه تو دستشه یا نه ممنونم ازتون لطفا کپی کنین وا3 همه اطلاع رسانی بشه....
منم اصلا دیوونه نیستم بخداااااااااااااااااا
به خدا فحش دادی دیگه براتون داستان عاطفی نمیزارم که احساساتی بشین
:-)هههههههههه
لره میره کلینیک لاغری که لاغر بشه.میبینه نوشته لاغری به دو روش ویژه و معمولی.
معمولی50هزار تومان
ویژه100هزار تومان
میره روش معمولی میبینه یه دختر لخت میاد جلوش بهش میگه اگه منو گرفتی میزارم بکنی.خلاصه هر چی دنبالش میکنه نمیتونه بگیرتش.بعد میاد خونه میبینه2کیلو کم کرده.خوشحال میشه.میگه فردا روش ویژه رو انتخاب میکنم حتما میزاره بکنمش.
فرداش میره روش ویژه میبینه یه مرد درشت هیکل و سیبیل کلفت آمده میگه: فقط بدو، بگیرمت کردمت!
ﺩﺍﺭﻡ به ﺑﭽَـــــﻢ ﻓــﮏ ﻣﯿﮑﻨﻢ . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
طِفلـــَک ﻫﯿﭻ ﺟـــﻮﺭﻩ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻪ ﻣﻨﻮ ﺑﭙﯿﭽﻮﻧـه
آخـِــــــــــی :)))
ما به مسئولین اخطار می کنیم اگه نون گرونتر از این بشه میریزیم تو پیج مسی خار مادرشُ میگاییم، حالا خود دانید
روزی اسب پیرمردی فرار کرد، مردم گفتند:چقدر بدشانسی!پیر مرد گفت:ازکجا معلوم.فردا اسب پیر مرد با چند اسب وحشی برگشت.مردم گفتند:چقدر خوش شانسی!پیرمرد گفت:از کجا معلوم.پسر پیرمرد از روی یکی از اسبها افتاد و پایش شکست.مردم گفتند: چقدر بدشانسی!پیرمرد گفت از کجا معلوم!فردایش از شهر آمدند و تمام مردهای جوان را به جنگ بردند به جز پسر پیرمرد که پایش شکسته بود.مردم گفتند:چقدر خوش شانسی!پیرمرد گفت: گاییدمتون مادر **** ها، از زندگی من بکشین بیرون ریدین به زندگیم..
, امروز تو باشگاه بودم.. یه یارو از این گنده ها اومد جلو گفت : داااش این دمبل ٧٠ کیلوئی رو لازم داری؟ یه چند ثانیه تو صورتش خیره شدم بعد گفتم : آررره دااش ، میخوام بزنم..گفت باشه.. رفت ته باشگاه نشست ببینه میزنم یا نه.. یعنی اگه نمیزدم کونم میذاشت... مجبور شدم سه چهار سِت بزنم... هیچی دیگه ، الان تخم چپم ترک خورده .. تخم راستم هم رباط صلیبی پاره کرده . دستشویی هم میرم از دماغم شاش میاد....
ولی کونمو حفظ کردم
در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 147 مهمان ها)