[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺭ ﺟﻬﻨﻢ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﺑﮕﺎﻋﯿﻞ " ﺩﯾﮕﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ! ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺩﺭﺳﺘﮑﺎﺭ ﺑﺎﺷﯽ
زندگي كوتاه است از آلت خود بيشتر از دندانتان بهره ببريد زيرا در پيري دندان مصنوعي خواهيد داشت اما آلت خير ...
نميدونم سخن از کدوم دیوثیه اما خیلی فکرش جلوتر از همس
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺑﺎﯾﻪ ﻗﺰﻭﯾﻨﯽ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺳﻠﻮﻝ،ﺍﺯﺗﺮﺳﺶ ﺑﻪ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﺒﯿﻦ ﻣﻦ ﺳﻪ ﻧﻔﺮﻭ ﻛﺸﺘﻢ
ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﻟﭙﺸﻮ ﻣﯿﻜﺸﻪ ﻣﯿﮕﻪ: ﺗﻮ ﻣﻨﻢ ﻛﺸﺘﯽ ببم جان !!!! :)))
دیدین تو شهر بازی این آدمایی که پای دستگاه وایستادن چجوری ژست میگیرن؟
انگار خودشون مخترع دستگاهن.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دکمه رو بزن بچرخیم بابا، چاقال،،،...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
adel_13, alijoon13, amir_a2222, Cannibal, iwarjo, Malware, Metal, Milik, mojtaba00222, nader70, pirana, Rafa.Nadal, Rmin, sam763, SouRena!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر جلسه به استاد گفتم:استاد راهنمایی میکنی؟
گفت:نه.دبیرستانی بیشتر حال میده!!
برگمو سفید دادم فقط میدوییدم
خ.وارشو گ.اییدم
داشتم پیاده میرفتم سمت پارک محلمون،یه لحظه چشمم خورد به یه پنجره خونه،دیدم دختره دستاشو گذاشته پایین داره بالا پایین میشه،نمیتونستم پشتشو ببینم،جو گرفت برم پشتبوم خونه روبه روییش که full hd ببینم. بعد از یه رب رفتم بالا یه نگاه کردم دیدم د.یوث داره دوچرخه میزنه. منو بگو خودمو آماده کرده بودم واسه ج.ق تو فضای باز :|:|:|
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)