نوشته اصلی توسط rebasss یکی از اون دختر ترشیده هاتو بنداز بهش اونا پیش پای شما ته کشید
Malware, mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana عاخه منو یاد اوبی میندازه کاش نمیگفتی اصن چه ربطی به اوبی داره ، آخر شبی قاطی کردیا ... بعدشم سر انزلی شوخی ندارما ؛ ناراحت میشم بدجور
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 مگه پیدا نیس چقدر ناراحتم؟؟؟؟ چرا جای دندونات روی زمین به چشم میاد
نوشته اصلی توسط rebasss برو یه نفسی بکش ؛ از صبح یه بند پای پی سی هستی با ، به فکر چشات باش خسته نباشی ، مرسی بابت زحماتت
mojtaba00222, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 صابر گیر دادیا... من تازه از دست عمش فرار کردم.... تو خودت زن نمیخوای میخوای برا من زن بگیری؟؟؟؟ (تو اگه بیل زنی باقچه خودت رو بیل بزن) تو اگه لالایی بلدی چرا نمیخوابی پس؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 همینو بگو اصن سعادتی واسه خودش حالا کجا هستی بیام عیادتت؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 صابر گیر دادیا... من تازه از دست عمش فرار کردم.... تو خودت زن نمیخوای میخوای برا من زن بگیری؟؟؟؟ (تو اگه بیل زنی باقچه خودت رو بیل بزن) برو خدا رو شکر کن مادر بزرگشو بهت دارم نمیندازم برو یه رکعت نماز شکر بخون بیا
نوشته اصلی توسط rebasss برو خدا رو شکر کن مادر بزرگشو بهت دارم نمیندازم برو یه رکعت نماز شکر بخون بیا جمله بندیت تو حلقم
Malware, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss چه ربطی به اوبی داره ، آخر شبی قاطی کردیا ... بعدشم سر انزلی شوخی ندارما ؛ ناراحت میشم بدجور چینش حروفش شبیه همه غلط میکنی
نوشته اصلی توسط pirana حالا کجا هستی بیام عیادتت؟ حدس بزن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن