نوشته اصلی توسط rebasss عاقا من با شماما ، طرفدار شمام ، فقط میخواستم از زبون بقیه بکشم ببینم مزه دهنشون چیه ، ریا نباشه من کد 714 هستم میتونین پیگیری بکنین ای ادم فروش
Malware, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss پلیس فتا نباشی صلواااات
Malware, mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 قزوینی که خوبه.... راهنمایی: ما از اینجا شیخ صادر مینکیم به به به... تازگیا حوزه نفتی پیدا شده اونطرفا قسمت شه بیام خدمتت
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ای ادم فروش خلاصه امری دارین بگین که طول و عرض این جمع رو خدمتتون برسانم ، باشد که پیشکشی باشد در راه تان یا شیخ
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ماشاالله همه چیز دم دستتون هستا همه ـش لنگ یکی مثل تو بود که اونم جور شد
نوشته اصلی توسط pirana به به به... تازگیا حوزه نفتی پیدا شده اونطرفا قسمت شه بیام خدمتت در خدمتت هستیم برادر
نوشته اصلی توسط rebasss خلاصه امری دارین بگین که طول و عرض این جمع رو خدمتتون برسانم ، باشد که پیشکشی باشد در راه تان یا شیخ قربون دستت این نوید رو کت بسته بیار اینجا به راه راست هدایتش کنیم
نوشته اصلی توسط rebasss شیخ مجتبی ميگه: النظافة من الأيمان دیگه به من نگی شیخ ها... من لُنگ رو آویختم
نوشته اصلی توسط pirana همه ـش لنگ یکی مثل تو بود که اونم جور شد الحمدلله
نوشته اصلی توسط pirana دیگه به من نگی شیخ ها... من لُنگ رو آویختم دهنش گـــاییدست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن