mojtaba00222, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana ببخشید نقاشیم خوب نیست
Malware, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط Malware تو خیابون میخواستم رفیقمو صدا کنم داد زدم: هی کوووووووووووووووونی 6 ، 7 نفر برگشتن!!!!! این آمـــــار واســــه کشور فاجعس نیست آیا ؟?
amir_a2222, Malware, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana میخوای با همین فرمون بریم تغییر کاربری بدیم چت روم کنیم؟ نوپ
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط MrCrow صابر امشب بازی با ساوتهمپتون ساعت 11:30 شبکه ی ورزش پخش زنده میشه 20 دفعه زنگ زدم روابط عمومی شبکه ورزش 100 تا پیام دادم بهشون جواب داد ینی باور کنم چون تو زنگ زدی قبول کردن پخش زنده بکنن؟ اگه اینطوریه شماره کارتتو بده ، نصفه هزینه هاشو میدم شیخ قبول میکنه ، دست شیخ تو کار خیره
نوشته اصلی توسط pirana ببخشید نقاشیم خوب نیست ینی مجتبی تو خوابم همچین آلت بزرگی رو نمیتونه تجسم بکنه ، از دست چپشم بزرگتره
عزيزم پات چقدر بو گُل ميده . . . . . . . . . . . . همسر اكبر گلپا
amir_a2222, Malware, Milik, mojtaba00222, nader70, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss ینی باور کنم چون تو زنگ زدی قبول کردن پخش زنده بکنن؟ اگه اینطوریه شماره کارتتو بده ، نصفه هزینه هاشو میدم شیخ قبول میکنه ، دست شیخ تو کار خیره من زنگ زدم یارو 'tj سرویس کردید مارو باشه پخش زنده میشه
ویرایش توسط Milik : 12-08-2014 در ساعت 12:25 PM
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss ینی مجتبی تو خوابم همچین آلت بزرگی رو نمیتونه تجسم بکنه ، از دست چپشم بزرگتره تازه انقدم صاف نی
نوشته اصلی توسط MrCrow من زنگ زدم یارو سرویس کردید مارو باشه پخش زنده میشه حاجی شماره کارتتو بده من ازشیخ هزینه زنگ زدنتو میگیرم ، باشد که شیخ رستگار شود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 104 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 104 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن