نوشته اصلی توسط rebasss ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻥ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻛﺎﻏﺬﻯ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﻪ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ... ﺍﺳﺘﺮﺳﺶ ﺍﺯ ﺧﻨﺜﻰ ﻛﺮﺩﻥ ﺻﺪﺗﺎ ﺑﻤﺐ ﻫﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮﻩ ... ﭘﺴﺮﺍ ﻣﻴﻔﻬﻤﻦ ﻣﻦ ﭼﻰ ﻣﻴﮕﻢ ! تجربه ثابت کرده بهتره از دستمال توالت رولی استفاده کنی
mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss پس کجا بودی شهر کرد؟ بیا انقدر کم سعادتی که کردستان هم نبودی فدا بشم ؛ عیب نَره ، دیر باشه اما با اونی که میخوای و میخوادت باشه آره داش شهرکرد، آمدید خبر کن ، یک کلبه ای فقیرآنه ای هست "....با اونی که میخوای ...." هی ... تصورش کردم ، اما پیداش نکردم
نوشته اصلی توسط pirana جا داره خاطر نشان کنم من اون پشتی ـم... مجتبی خیـــــــلی آقــــــــایی تو اینطور فک کن اقایی هم از خودت ....
ویرایش توسط mojtaba00222 : 12-14-2014 در ساعت 01:06 AM
pirana, rebasss, SouRena!
مجی چه خوشگلی ننه
mojtaba00222, pirana, rebasss, SouRena!
صقحات سایت برای شما هم دیر لود میشه ، یا برای من است فقط ؟
mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط MAHAK مجی چه خوشگلی ننه قند تو دلت اب شد ، نه؟؟؟؟ اینم عکس جوونیام
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط ehsansalehi صقحات سایت برای شما هم دیر لود میشه ، یا برای من است فقط ؟ است برای من هم دو ساعته میخوام صحبتای اون صفحه رو نقل بگیرم ، آخرم موفق نشدم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss است برای من هم دو ساعته میخوام صحبتای اون صفحه رو نقل بگیرم ، آخرم موفق نشدم ریدن با این هاست عوض کردنشون
mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط ehsansalehi صقحات سایت برای شما هم دیر لود میشه ، یا برای من است فقط ؟ دارم گایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــده میشم
nader70, P!nk Rose, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط yaran دهنده اومد این حرف ینی چی؟ عادم باش تورو خودا... متوجه باش چی میگی... اینطوری داری شعور خودتو به نمایش میذاریا خیلی حرف زشتی زده لطفا معذرت خواهی کن ازش...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 103 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن